Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt terhesen elhagyott...

Vannak itt terhesen elhagyott anyukák? Ti hogy éltétek " túl "?

Figyelt kérdés

Veszélyeztetett terhes vagyok,jelenleg a 34.hétben járok

Már a 8.héten fekvésre,pihenésre ítéltek

2 Hete derült ki hogy több alkalommal megcsalt.Elmondása szerint nembírta már szex nélkül,annak ellenére hogy más módon,de a kedvére tettem

Azóta is itthon őrlöm magam.A napjaim pityergésből és fekvésről szólnak.

ÉN vagyok az egyedüli ,aki kifogott egy ilyen alakot ?

Mit hogy csináltatok később ? Egyedül végigcsinálni szülést,ujszülöttel otthon...teljesen magam alatt vagyok

2013. dec. 6. 10:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Írtad, hogy több alkalommal megcsalt. Viszonyt folytatott a hátad mögött, vagy egy-egy új ismeretlen volt, esetleg fizetős, csak a szex miatt? Szerintem ez sem mindegy. Meg az sem, hogy most hogy áll hozzátok.

Tudod, sajnos a legtöbb házasságban valamelyik féllel előfordul, hogy előbb-utóbb félrelép. Szomorú, de sajnos igaz.

Bocs, hogy szanaszét offoltam, de talán segít.

2013. dec. 6. 11:51
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Anyukám velem volt terhes, mikor az én "apám" elhagyta őt terhesen... :( Egész életében síratta, meg is házasodott pedig...sosem tudta túl tenni magát rajta, sosem volt igazán boldog...nehéz időszak ez én elhiszem, de próbáld vhogy túltenni magad rajta, ne kövesd Anyukám példáját! Még találhatsz rendes férjet, apukát a gyermekednek! Legalább a családod támogat!!! Jobb is, ha elmegy az ilyen ember! Fel a fejjel! Leld örömed a kisbabádban, ő mindenért kárpótolni fog!!!
2013. dec. 6. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudjatok, de én nem tudnám a dolgot sem tolerálni, sem elviselni, nem tudnék beletörődni! Nem hiszem, hogy akaraterővel ne lehetne kibírni szex nélkül. nem tudnék ezek után vele együtt élni! Tuti, hogy nehéz lesz. Ha a családod segít, azt fogadd el, és próbálj meg kievickélni ebből a vacak helyzetből. Sok nő van egyedül! Ne add fel!
2013. dec. 6. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
én költöznék a családomhoz,szüleimhez.A gyedet mindenhol megkapod,és a szüleid hatalmas támasz lennének hidd el.gyermeked édesapja meg ha meggondolná magát teperhetne így is. Amúgy meg egy ilyen alaktól lehet amúgy sem tanulna sok jót a gyerek az alap erkölcsi normákról...
2013. dec. 6. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el, tapasztalatból tudom, hogy amint megszületik a babád, megszületik életed nagy szerelme. Napokon belül a fájdalom már nem is fog annyira számítani és csak a babád fog érdekelni. Mert most rengeteg időd van a történteken sopánkodni és semmi pozitív érzést nem kapsz. De amint meglátod a babád, a karodban tartod azt a csöpp kis lényt akinek mindenben szüksége van rád és csak tőled függ, újra szerelmes leszel és újra boldog. És ami még fontosabb, tudni fogod mit tegyél, hogyan szervezd az életed, mert már van kiért élned, kinek szentelned magad. Aki ezt majd ezerszeresen meg fogja hálálni.

Viszont nagyon fontos, hogy legyen segítséged. Én költöznék a szüleimhez vagy legalább a közelükbe a helyedben.

2013. dec. 6. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
12 hetes voltam mikor haza kellett költöznöm anyagi okok miatt a szüleimhez 180 km-rel odébb. a fiam apja azóta se erőlteti meg magát hogy érdeklődjön. de igazából jobban is járok így, ilyen apa nem kell. a fiam most lesz 8 hetes, ő a legfontosabb, mindenért kárpótol. és most alakul egy kapcsolatom ami 10 éve egyszer már volt de most újra egymásra találtunk és ő úgy fogad el ahogy vagyok.
2013. dec. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!