Hordozókendő vagy kenguru?
7 hetes a babám és szeretnék venni hordozókendőt vagy kengurut.
Szerintetek melyik lenne jobb? Nem lenne benne sokat és nem minden nap.
A hordozókendőtöl kicsit félek hogy mivan ha nem kötöm meg jól és kiesik belőle a lányom illetve elszakad vagy bármi.
Illetve ezeket hány kilóig szokták használni? Most 6 kilós a lánykám. :)
Egy Je porte mon bebe kendő végig kiszolgál. Rugalmas kendő, de nagyon vastag, hátra is lehet vele kötni. Igaz, én csak kölcsön kaptam egyet, de nagyon szerettem, már bánom, hogy az első gyereknél nem szereztem be. Kengurum is van, de a kendő százszor jobb. Nem olcsó, de fantasztikus.
Múltkor mintha a vaterán is láttam volna egyet.
7 hetes babának mindenképp a rugalmas kendőt ajánljuk, az ad kellő alátámasztást a gerincnek mindehol. Később, amikor már ülve meg tudja magát tartani, akár lehet más típusú hordozót is, pl. csatosat.
Ha félsz attól, hogy rosszul kötöd meg és esetleg kieshet a baba, akkor meg tudsz látogatni egy hordozó klubot, ahol segítenek, de akár ott is tudnak segíteni, ahol megveszed a kendőt. Nálunk a boltban például több féle kötési módszert is meg tudnak neked mutatni! Ha erre jársz ugorj be és fel is tudtok próbálni egyet, közben meg is tanítják a használatát! :)
www.liliputi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!