Kenguru vagy hordozókendő? Előny/hátrány, tapasztalat, minden érdekel.
Mindkét linken egy csatos babahordozó van.
Ez se nem kenguru, se nem kendő.
Itt tájékozódhatsz.
A kettő egyben: mei-tai. Mármint hogy, nem kendő, mert azt nehéz, bonyolult felkötni, de nem is kenguru, mert az a babának egészségtelen. Nekem mei-tai-om van, a felkötésével boldogulok, és a babámnak is kényelmes.
Amit linkeltél, az már nehezebb babáknál szokás, túrákhoz inkább. Nem tudom, mekkora a babád és mikor, milyen esetekben szeretnéd magadra tenni...de a hétköznapokra ezt tuti nem venném. Ha már nagyobb a baba akkor csatos mei-tai.
9 hónapos baba anyukája
Nekem a 2. van sötétkékben.:)
Én szeretem nagyon, a babának is jó (megtámasztja a hátát, a lábait is térdhajlatig alátámasztja). Szerintem egyszerű használni, igaz én mást nem próbáltam. Nem értem miért lenne ez túrákhoz való?
Nem állandóan használom, hanem pl.kiszállok a kocsiból, belerakom a babát, ha nem akarok a babakocsival bajlódni. Ha már tartja a fejét akkor bele lehet tenni. Én elől szoktam hordozni, hátul nem tartom jó ötletnek, hiába mondják, én nem értek vele egyet.
Oldalt fekve amúgy szerintem ebben nem lehet hordozni.
A kendőről nem tudok mit írni, nekem az tűnik bonyolultabbnak. De ha nem akarod naponta többször ki-berakni az autóba, akkor biztos az is jó. Számomra nem lenne praktikus.
Nekem hasonló színű van.Nagyon szeretjük, egészen 4 éves korig is jó lehet.Most tanultam meg nemrég háton hordozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!