Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kenguru vagy hordozókendő?...

Kenguru vagy hordozókendő? Előny/hátrány, tapasztalat, minden érdekel.

Figyelt kérdés

Ezt találtam: [link]

[link]

2013. jún. 13. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok, én a kendőt ki sem próbáltam, mert nagy volt a babám és féltem tőle.Kendőből is többféle van,van a rugalmas meg a másik.Majd este megkérdezem Facebookon, hogy van-e és kihez menj.Nálunk sem tudta a védőnő.
2013. jún. 13. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:

én is féltem a kendőtől, mert azt hittem, nehéz megkötni, de hamar megtanultam. a hordozós klub tényleg jó, keress rá, hol van közel. tanácsadók is vannak, tanfolyam, kipróbálás, kölcsönzés, klubélet, tapasztalatcsere....

nekem először rugalmas kendőm volt, 6 hetes korától, aztán 3-4 hónaposan váltottam szövöttre, havi 500 ért lehet kölcsönözni, aztán 10 hónaposan kötős mei tai-ra, ebben hátra is kötöttem, de még előre is, pedig már több volt mint 9 kg.

volt kenguru us, chicco, azt használtam, amikor autóval mentünk és a parkolban tettem magamra, a kendőt nem tudtam volna, azt 9 hónapos koráig használtam, mert ruhában már nem fért bele tovább, pedig még csak 7-8 kg volt.

2013. jún. 13. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Mi Chicco kengurut használtunk pár hetes kora óta. Nagyon sok pánikkeltő városi legenda kering a neten és főleg itt a kengurukról, de egy jó kenguru helyesen használva egy egészséges babánál nem okozhat problémákat. Egy ortopédorvost kérdeztem erről, aki megnézte konkrétan a mi kengurunkat, azt mondta, hogy ha nem egész napos otthoni hordozásra használom, csak mondjuk séták alkalmával, akkor az égvilágon semmi gondot nem okozhat.

Én nem szívesen használtam volna kendőt vagy mei tait, kipróbáltam, nem jött be, nem éreztem biztonságosnak és nem is volt kényelmes, szóval van, akinek a kendő/mei tai nem jön be.

2013. jún. 14. 07:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogyha az ortopéd orvos orra alá dugod a kengurudat, akkor nem fogja azt mondani, hogy dobd ki a francba (mert nyilván sok pénzt adtál érte), hanem csak diszkréten annyit mond, hogy "ha nem igazán használod nem okozhat bajt".

De a hordozás pont arról szól, hogy bármikor bármennyit lehessen használni úgy, hogy a babának és a mamának (vagy a hordozó személynek)is jó és kényelmes.

2013. jún. 14. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:

11-s vagyok.Linkelem az oldalt, itt van térkép is, ahol, te laksz 2 helyen is van, a térkép szerint.A személyt még nyomoztatom, de vszínű meglesz az is.Egyébként ezen ez oldalon találsz sok hasznos infót is.

[link]

2013. jún. 14. 11:17
 16/16 anonim ***** válasza:
15-s vagyok.Nem sikerült kideríteni a személyt, bocsi.Jutottál esetleg helyben valamire?
2013. jún. 28. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!