Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pocifájós kérdés. Mitől lehetett?

Pocifájós kérdés. Mitől lehetett?

Figyelt kérdés
2,5 hónapos a lányom, eddig még sosem fájt a pocija, viszont tegnap este egyszercsak ordítva ébredt, és 2 órán keresztül sírt, egyszerűen vígasztalhatatlan volt, látszott rajta, hogy fáj a pocija, meg hát egész nap nem kakilt, így gondoltam is, hogy ez lesz a baj. Csináltam már mindent, ringattam, tornáztattam, itattam vele vizet, de semmi nem használt. Aztán egyszercsak nagyot erölködött és kijött a kaki, ezek után végre megkönnyebbült és elaludt. Ami fura volt, hogy eddig mindig viszonylag folyékonyat és sárgát kakilt, most meg zöldet és sűrűt. Mitől lehetett ez vajon? Ha legközelebb ilyen van mi a teendő?
2013. nov. 28. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyatejes vagy tápszeres?????
2013. nov. 28. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
kb fele fele arányban kap tejcsit és tápszert...Gondolkoztam, de semmi olyat nem ettem, amit nem szoktam...
2013. nov. 28. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túlette magát. Általában attól szokott zöld lenni a kaki, hogy sokat eszik és nem bírja rendesen megemészteni vagy túl sokat szívott az első tejből, ami cukrosabb és megterhelte a pocit.

Legközelebb próbáld melegíteni a pocakját, a legjobb hajszárítóval, mert a hangja megnyugtatja, a meleg pedig ellazítja a pocakot. Ilyenkor esetleg hőmérőzéssel is segíthetsz rajta, könnyebben kijön a kaki! De remélhetőleg nem lesz legközelebb!!!!

2013. nov. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!