Nem bántásból, de hogy lehet olyan nevet adni az ember gyerekének, hogy MICI?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 11:53
21/27 anonim válasza:
Csodálom h senkinek sem ugrott be róla: Mici Mackó! Meg Garfield kedvenc maciját is Micinek hívják,amivel alszik. Mici Mackó miatt nem adnám, m azt minden gyerek ismeri és szerintem fiú. Amúgy önmagában nem lenne gond vele.
22/27 anonim válasza:
Rengeteg becézett név önállósult, némelyik igen gyakori: Anikó, Lili, Kata, Gitta, Lia, Bea, Mia, Zsóka, Lola stb.. Nem rosszabb a Mici sem, csak épp nem olyan elfogadott még.
21-esnek: A Micimackó is egy akkor élő Miciről kapta a nevét. Karinthy a testvérének, Emíliának hálálta meg ezzel a segítségét.
24/27 anonim válasza:
Én is kiakadtam, amikor megtudtam, hogy pont ők ilyen hülye nevet adnak szegény gyereknek. Miért nem adtak valami komolyabb nevet, otthon meg úgy becézik, ahogy akarják. Nagyon komolytalan név. Bár pont most láttam a neten, hogy valaki Valdemár-nak nevezte el a kisfiát. Katasztrófa.
25/27 anonim válasza:
Szerintem akkor a Lotti,meg a Kitti is gáz felnőttként, a Csengéről,meg ne is beszéljünk,szerintem a Micivel semmi baj.
26/27 anonim válasza:
Hát elég gáz a hangzása. Amúgy szerintem az volt a lényeg a névválasztásnál (gondolom Nórikáék gyerekéről van szó :D), hogy ilyen nevű lány még kevés van, szóval így egyedi és különleges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!