Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angelcare légzésfigyelő 1...

Angelcare légzésfigyelő 1 sípolás mi miatt lehet?

Figyelt kérdés
9 napos a babánk, de már 3x volt egy sípolás a készüléktől. Elvileg minden rendben van vele, közepesre (gyárira) van állítva az érzékenység, gyerek nem koraszülött, jó súlyban van, (3,5 kiló) 21 fok a szobában, nincs túlöltöztetve, nem dohányzunk, csak anyatejet kap. Minden sípolás oldalfekvésben volt, ill. mindegyik után hallhatóan kakil a gyerek. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hány ilyen 1-sípolás normális? Csak riasztásál szóljunk a dokinak, vagy ez is gondot jelezhet? Mindenkinél előforult egy-egy ilyen sípolás vagy riasztás? Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. nov. 27. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kókuszmatrac van alatta?
2013. nov. 27. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenem van és akkor pittyentget néha egyet, mikor merülőfélben van az elem. A frász tört ki mire rájöttem..Persze akkor is ugyanezt tenné ha ritkábban venne néha levegőt a baba. De írod hogy kakil utána.. ha nagyon kell nyomni, az ember bent tartja a levegőt addig,szóval ez is lehet az oka. De egy elemcserét azért megér:)
2013. nov. 27. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Merül az elem
2013. nov. 27. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is csinálta ugyanez a típus, sőt nekünk be is riasztott hosszan, szaladok oda, nézem minden ok. Elemcserével is megszivatott párszor. Nem kell megijjedni, meg kell nézni ilyenkor a babát, az a biztos.
2013. nov. 27. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor is csinalhat ilyet, ha a gyermekorzo egyseg kozel van az erzekelo padhoz. Tedd tavolabb a gyermekorzo egyseget.
2013. nov. 27. 23:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Kókusz van alatta, a figyelő 50 centire kb., amúgy meg új az elem, sztem az nem lehet gond... mi lehet szerintetek?
2013. nov. 28. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a kokusz matraccal sokszor volt ez,mert még kicsi volt a súlya a babának. Engem zavart, szivacsot tettünk alá egy ideig. Akkor megszűnt. Amúgy a Heim Pál alváslabort nyugodtan felhivhatod, nagyon segitőkészek.
2013. nov. 28. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
nekünk is csinálta ,addig amíg a közepes fokon volt állítva az nagyon érzékeny a legalsóra állítottuk azóta nem volt ilyen, csak ha már "elvándorol" éjszaka róla:-)
2013. nov. 28. 08:41
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nemrég vonták be a készlet nagy részét, mert tévesen riasztott, illetve két gyerek halála a készülékhez köthető. TAlán 1-2 hetes hír.
2013. nov. 28. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Megtaláltam, erről van szó.

2013. nov. 28. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!