Hogyan lehet elkerülni a feszültséget otthon a baba születése miatt, hogy e miatt a férj alkoholhoz ne nyúljon?
Amikor már semmi nem olyan mint rég.
Ha időhöz vagy kötve, vagy ha nem mehetsz sehova mert ott a kicsi, vagy mert nem elég a pénz.
Megfigyeltem mi ha összeveszünk az 3 dolog miatt van.
1 mert teljesen egyedül hagy a gyermeknevelésben.
2 mert különböző kifogásokkal elmegy itthonról és húzza az időt és soká jön haza ,csavarog.
3 mert ha elmegy iszik, és iszik és soká jön haza és hazudik hol létéről.
Már megbeszéltük ha olyanja van hogy inni akar akkor mondja meg és nem várom haza de ne mondja hogy mindjárt jön ha fél nap múlva se jön.
Lehet bennem van a hiba és nagyon féltékeny vagyok arra hogy jól érzi magát miközben én itthon egyedül vagyok állandóan.
Azóta mióta feleségül vett és megszületett a gyermekünk azóta rá szokott az ivászatra és egyre többet iszik és gyakrabban.
Már csak ha boltba megy mér akkor is meg vesz 1-2 üveg sört és megissza haza fele jövet.
Én váltom ki belőle hogy ilyen lett, sokat várok el tőle és feszélyezve érzi magát?
Egyedül vagyok egész nap itthon, csak a védőnőhöz járok sehova máshova szóval egész nap megöl az unalom nem úgy köt le a baba, nincs kinek elpanaszoljam magam szóval amikor a férjem elmegy zavarodok meg hogy ő neki van hová kihez menni és jól érzi magát.
Tudom önző vagyok , min változtassak hogy szerető család legyünk?
Nem könnyű a helyzeted!! :|
Mi lányunk 20 hónapos,egész nap egyedül vagyok vele,párom estig dolgozik! Nekem is volt egy időszak amikor besokalltam! De megértettem,hogy a nőknek ez a dolguk,gyereket nevelni,főzni,mosni stb..
Egy férfi soha nem fog egész nap otthon babázni. Ők ilyenek sajnos,úgy gonfolják,hogy ez a nők feladata! Ők max este pár órát játszanak velůk és kész!
Mondom volt egy időszak,amikor párom is inkább elment otthonról,jó nem kocsmába stb. ,besokalltam és megmondtam neki,hogy neki is felelőséget kell válalnia a gyerekéért és vigyáznia kell rá! Megfogtam magam megetettem a kislányt és elmentem fodrászhoz,körmöshöz,persze mind kb. 2 óra hossza,azalatt megtanulta az apuka,hogy milyen nehéz egész nap egyedül egy gyerekkel!!!!
Te is kényszerítsd rá,hogy vigyázzon a kicsire akkor talán észreveszi magát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!