Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szeretik a férfiak...

Miért szeretik a férfiak húzni az időt még akkor is ha csak kicsi babával mentek el sétálni?

Figyelt kérdés

A férjem el vitte sétálni , tologatni babakocsival a gyermekünket hogy én nyugodtan takarítsak itthon, de már 4 órája hogy el vitte és 3 óránként kéne ennie és még tápszert sem vitt magával mert azt mondta csak 1 órácskára viszi el.

És nem megy ahhoz akinél óra hosszákig szokott lenni, erre fő mikor felhívtam épp nála volt.

Ideges vagyok mert még gyermekkel is húzza az időt.

Pedig a haza út is még onnét 20 perc.

És még esze ágában sincsen hogy haza jöjjön a gyermekkel.

Mert állítólag alszik, de én aggódom.

Mi van ha végig ordítja az utat haza felé és leizzad aztán el alszik aztán ő tovább húzza az időt és még meg áll máshol is és az izzattságában szárad meg majd a gyermekem aztán jól megfázik.

Így is nagyon rossz az étvágya a gyermeknek.

De ami a legrosszabb hogy tudom hogy most is sörözik.

Jó nem szokta túlzásba vinni de azé ha kimegy itthonról azé legurít 2-3 sört.

És ez az első alkalom hogy elvitte egyedül, amúgy meg a kezében is alig tudja általában megnyugtatni a gyermeket itthon.

És valamiért én olyan féltékeny vagyok amikor ezzel az egyénnel tölti az időt.

2013. nov. 26. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Bárcsak az én párom vinné el órákra a kicsit...

Az apja,mit kell aggódni ennyire?És még ha ordítana is a kicsi,nem lesz baja tőle,de hidd el nem fogja hagyni ordítani...

2013. nov. 26. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:

"És még ha ordítana is a kicsi,nem lesz baja tőle"

Soha, de soha nem hagynám hogy a gyerekem azért ordítson, mert éhes!!! SOHA!!!!!!!

2013. nov. 26. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Lehet baja, főleg ha ebben a nagy melegben, ami épp kint van, végig üvölti a 20 percet hazafelé...milyen lesz addigra a torka? Borítékolható, hogy megfázik.:-( Reméljük nem fog sírni szegényke, és hazaérnek rendesen. Szerintem sem normális dolog ez így. Menjen gyerek nélkül, akkor ok, de egy babáról beszélünk, aki még biztosan nincs 1 éves, bár nem írta a kérdező, hogy mennyi idős. De ha 3 óránként eszik....ebben az időben nem kell 1 óránál többet kint lenni ekkorának. 3 gyerek után is ezt mondom, nem vagyok paramami, de ez így nem ok.
2013. nov. 26. 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mikor ért végül haza a párod? Mi történt tegnap?
2013. nov. 27. 09:42
 15/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, kösz a lepontozást, szerintem a 0 %-ot pont hogy nem én érdemeltem volna...
2013. nov. 27. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!