Miért szeretik a 16-17 éves fiúk az Én Kicsi Pónimat?
Figyelt kérdés
Először azt hittem, hogy csak valami félresikerült vicc.2013. febr. 21. 06:12
1/15 anonim válasza:
Szeretik? Ez nekem új. Legfeljebb hülyéskednek....
2/15 anonim válasza:
Mivel a rózsaszín póni, olyan lírai értéket képvisel, amely kis hazánk cseperedő ifjúságának iránymutató...........vagy nem? xD
3/15 anonim válasza:
Szerintem brahiból. :D Szeretik a nyan-catet is, meg ilyen cukkermány dolgokat. :D
4/15 A kérdező kommentje:
Nem Brahiból. Egy ismerősöm büszkén ecsetelte, hogy végignézte az összes évadot, és hogy milyen királyság ez a ~6 éveseknek szóló sorozat.
2013. febr. 21. 16:01
5/15 anonim válasza:
"cukkermány dolgokat"
ez hatalmas xxDDDD
6/15 anonim válasza:
Ezek a brony-k. Mindenütt ott vannak, elég idegesítőek. Ellepték a FurAffinity-t, DeviantArt-ot, Tumblr-t, mindent. Olyan tökfejek akik fiú/férfi létükre szeretik a My Little Pony sorozatot, de szerintem ők maguk se tudják megmagyarázni miért. Ja, és rosszabb esetben saját pónikat is kitalálnak maguknak és szerepjátékokat játszanak. Elég ijesztő.
7/15 princessluna33 válasza:
ők azt állítják hogy Lauren Faust ( a sorozat kitalálója)
a felnőtteknek is csinálta a sorozatot... szerintem ez kamu
8/15 anonim válasza:
Mindegyik szeretethiányos... én pl 16vagyok nem nézek tv-de ha igen akkor is max South Park.Sztem kicsit többet kéne a tanulással, közösségi élettel (NEM FACEBOOK) hanem életben (ez nekik új szó lesz), beszélgessetek a szüleitekkel is, találjanak maguknak egy elfoglaltságot. (speciel nem erre a pónira gondoltam mert egy kissé lányos ha egy fiú nézi, de ha egy 8-10 éves nézi azt aláírom de h az én korosztályom... szégyent hoznak ránk!
10/15 anonim válasza:
Én is most találkoztam ezzel a dologgal. Szörnyű.
Az irodalom faktos tanárunk mesélte, hogy a kislánya választott neki egy pónis füzetet, és azt hordja suliba. Az egyik kilencedikes GÉPÉSZ fiúosztály meg el volt tőle ájulva... ... ... Áááh. Ezt nem lehet kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!