Azoknak az animéknek mi a neve amik két lány szeretik egymást?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy amikor két fiú szeretik egymász az a yaoi és amikor egy fi és egy lány az meg a shoujo, de azt nem amikor két lány.2012. okt. 28. 09:41
2/5 anonim válasza:
és a NANA az Yuri-nak vagy Shoujo-nak számít? :D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nem ismerem anyira a NANÁT még csak pár részt láttam belőle de szerintem shoujo.
2012. okt. 29. 10:26
4/5 anonim válasza:
Ha nincs szex, akkor Shoujo-ai. Ha 18+, akkor Yuri. De a Nana nem igazán nevezhető annak sem, mert nagyon gyenge benne ez a vonulat.
5/5 anonim válasza:
Amikor két fiú szereti egymást, de nincs szex, akkor az a Shounen-ai. Ha 18+, akkor az a Yaoi. Például a Gravitation csak Shounen-ai. (Bár a mangában van némi szex, ami erősen meglepett engem.)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!