Miért szeretik a férfiak húzni az időt még akkor is ha csak kicsi babával mentek el sétálni?
A férjem el vitte sétálni , tologatni babakocsival a gyermekünket hogy én nyugodtan takarítsak itthon, de már 4 órája hogy el vitte és 3 óránként kéne ennie és még tápszert sem vitt magával mert azt mondta csak 1 órácskára viszi el.
És nem megy ahhoz akinél óra hosszákig szokott lenni, erre fő mikor felhívtam épp nála volt.
Ideges vagyok mert még gyermekkel is húzza az időt.
Pedig a haza út is még onnét 20 perc.
És még esze ágában sincsen hogy haza jöjjön a gyermekkel.
Mert állítólag alszik, de én aggódom.
Mi van ha végig ordítja az utat haza felé és leizzad aztán el alszik aztán ő tovább húzza az időt és még meg áll máshol is és az izzattságában szárad meg majd a gyermekem aztán jól megfázik.
Így is nagyon rossz az étvágya a gyermeknek.
De ami a legrosszabb hogy tudom hogy most is sörözik.
Jó nem szokta túlzásba vinni de azé ha kimegy itthonról azé legurít 2-3 sört.
És ez az első alkalom hogy elvitte egyedül, amúgy meg a kezében is alig tudja általában megnyugtatni a gyermeket itthon.
És valamiért én olyan féltékeny vagyok amikor ezzel az egyénnel tölti az időt.
Hú, de hisztérika vagy az írásod alapján :))))
Meg paramami :DDD
Azért is aggódom mert van mikor óránként eszik főleg éjjel, volt már rá eset hogy addig hagytuk a levegőn amíg aludt és 5 órahosszáig volt kint és addig nem evett, és utána 2 nap alig aludt csak órdított kézben is, még az ételt is alig fogadta el .
Gondolom hírtelen túlette magát.
Már 4 és fél óránál tart megint.
öööööööööööööööö...nyugodj meg,ha sírni kezd a gyerek,futni fog vele haza...
de tényleg vicc,ahogy kezeled a dolgot...az ő gyereke is,miért ne vihetné el?Rossz evő?nyugi,most végre tényleg megéhezik,enni fog...ha meg éhes lesz,hidd el,nem fog 10-20 perc alatt visszaaludni..Én egyedül a sörözés miatt aggódnék,de akkoris csak azért,ha mindennapos lenne,amúgy nem..Sok nő örülne neki,hha a férje elvinné a gyereket pár órára..
Mennyi idős amúgy a kicsi?a miénk 3 hetes volt,mikor 2-3órára kettesen maradtak a férjemmel,és mivel nem sérült sem szellemileg,sem testileg,képes volt megoldani,mindketten túlélték..
Na akkor én most jól leszek pontozva mert az utolsó hozzászólóval és a kérdezővel értek egyet.
Én sem örülnék baromira annak, ha MEGBESZÉLÜNK VALAMIT és NEM ÚGY van! Ezek szerinte drága apuka még haza sem telefonált, hogy "nem várj hülyegyerek" mert odaleszünk még 2-3 órát.
Így amit a kérdező leírt én magam elé képzeltem, hogy apuka elment otthonról, összecsörgött haverral, elment hozzá, söröznek, cigiznek, dumálnak, a kicsi meg kint a a babakocsiban alszik, vagy neagyj isten ülnek egy kocsma terszán és jól eldumálgatnak. Ha anya nem hívja fel, talán estig is jól elvan ott, mert azért 2-3 sör azért nem kevés...
Nem tudom mennyi a pici, de gondolom még csak tápszeres, mert ha nem az lenne, akkor azt mondom, hogy apa adjon a kezébe egy kiflit, megeszegeti, éhen nem hal, végül is ha 1x felborul a napirend, az nem baj.
De! Igenis egy ilyen kicsi babának fontos a rendszeresség, a rendszeres evés és a napirend.
Kérdező, én is felhúztam volna magam és az tuti hogy a férjemet azonnal hazarendeltem volna a gyerekkel. Beszéld meg ezt vele, hogy ilyen nem lehet csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!