Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyünk babalátogatóba?

Je Veux kérdése:

Mit vigyünk babalátogatóba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemsokára megyünk a párommal babalátogatóba egy baráti párhoz és a tanácsotokat szeretném kérni.

2 hónapos a pici baba, mit vihetnénk? Nem családtagok vagyunk, hanem barátok, nem tudom mit illik vinni, vagy mit nem.

Tudnátok tanácsot adni? :)

Kb. 5-6ezer forint értékben.

2013. nov. 26. 10:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#9 #10 Nektek is köszönöm az ötleteket!

Ruhát és pipereszereket valószínű nem fogunk, mert nem tudjuk milyen szereket használnak, előbbinél pedig mérettel nem szeretnénk mellélőni.

A többiből majd választunk valamit, mindegyik tetszik.

Utolsó, köszi a tippet, ez később is hasznos lehet. A pár első babás, de ez még változhat. :)

2013. nov. 26. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva én is pelenkának örülök a legjobban, a Pampers Premium Care-t szinte mindenki szereti, nagyon jó minőségű pelenka. (csak elég borsos az ára)

Ezen felül aminek én a legjobban örültem eddig, az egy H&M-es ajándékkártya volt x ezer Ft levásárolható összeggel feltöltve. A h&m-nek csodaszép babaruhái vannak!

2013. nov. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!