Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kicsit buta kérdés, de...

Egy kicsit buta kérdés, de mit vigyünk babalátogatóba?

Figyelt kérdés

A párom testvérééknek ma született meg a kisfiúk, 3 héttel korábban, mint kellett volna. Remélhetőleg már hétvégén hazaengedik őket, de majd még addig kiderül. Hétvégén egyébként is megyünk le anyósékhoz, akkor ha hazaengedik őket, akkor át is megyünk hozzájuk (1 utcával arrébb laknak).

Fogalmam sincs, hogy mit vigyek nekik. Az én fiamnak ők a keresztszüleik. Mi inkább csak olyan dolgokat kaptunk, ami nem a babának kellett (innivaló, hús).

Én arra gondoltam, hogy veszek nekik egy csomag pampers new babyt, mert azt tudom, hogy a 2es pelusból már bevásároltak, de hát ő még olyan pici (2400grammal született), szerintem az még nagy lesz rá. Ruhát nem nagyon akarok, mert azt is vettek már nagyon sokat.

Vagy mégis vegyek mellé egy plüss rugit? Tanácstalan vagyok, pedig az én fiam is még csak 5 hónapos, de hozzánk nem nagyon jöttek látogatni, aki meg jött, nem hozott semmit, úgyhogy tanácstalan vagyok...

2010. márc. 2. 21:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Pelus, popsitörlő jó ötlet! Szerintem az anyának is valamit, pl tábla csoki (vagy tejszaporító tea)

Inkább ne vegyél MÉG ruhát, hanem valami csörgőt, rágókát, ilyesmit.

2010. márc. 2. 21:39
 2/25 anonim ***** válasza:
Mi a tesóméknak vagyis az unoka öcsémnek vettünk egy kis csörgőt, kapott egy habtapi magasságmérőt amit fel lehet rakni a falra, anyukája meg kapott melltartóbetétet, tejszaporító teát, meg valami jóféle gyümölcslevet. Mást nem vittünk nekik, bár örökölték az összes babaruhát tőlünk . 7 és fél hónap van a két fiú között.
2010. márc. 2. 21:42
 3/25 A kérdező kommentje:

Popsitörlőből is bevásároltak (15-16 csomag van nekik kezdésnek), úgyhogy azért a pelusra gondoltam (2es pampers van nekik 3x108 db-os).

De a csoki is jó ötlet, köszi (tejszaporító teát is vettek jó pár dobozzal).

4/25 anonim ***** válasza:
Ez a pelus jó ötlet, a 2- es tényleg nagy lesz:) az anyukának vigyetek egy doboz csokit, ő is megérdemli, sokszor az anyura nem is gondolnak, pedig jól fog esni neki! Ha van pénzed rá, miért ne vennél egy rugit, én olyan ujjatlan lábast vennék, amit hosszu ujju badyra lehet ráhúzni. Jó babázást!
 5/25 anonim ***** válasza:
mi párom nővérének lánya születésekor vettünk a babának egy csomag pelust,egy rágókát és 2 bodyt,az anyukának csokit,az apukának pedig italt.ha nem szeretnél ruhát,vegyél mondjuk egy csomag pelust,popsitörlőt,meg egy hűthető rágókát.annak hasznát fogják venni
2010. márc. 2. 21:43
 6/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is a fogyó eszközök az jó ötlet :) Fürdetőt, ilyesmi illatos dolgot én még nem vennék neki, csak teljesen sensitive popsitörlőt, pelenkát. A játszószőnyeg is jó lesz később, ha még nincs nekik, vagy játszóiv, amire maguk akasztgathatnak dolgokat, vagy a többféle anyagú textil+műanyag szines rágókák, nálunk ezek nagyon bejöttek.

Üdv: Kata

7/25 anonim ***** válasza:
A pelenka szerintem jó ötlet. Abból sosincs elég. Popsitörlő, rágóka, csörgő, plüss valami amit kicsit később szorongathat vagy rágcsálhat a baba, szoptatós tea anyának...
 8/25 anonim ***** válasza:
Mindenki mást használ és másnak örül. Ha tudod milyen pelust használnak-vagy más babápolási cuccot- vegyél azt. Vagy ami mindenkép kell előbb utóbb: előke, kanál, étkészlet, babatornáztató..stb, de ezek még jóval később jönnek csak.
2010. márc. 2. 21:44
 9/25 anonim válasza:

Szia

Szerintem a pelus nagyon jó ötlet.Nekem is azt hoztak és én is ilyen dolgokat vittem.Ha gondolod összeálithatsz egy kissebb csomagot is.

Sampon,tusfürdő,cumisüveg stb.

Ezekre a dolgokra amúgy is szükség lesz.

2010. márc. 2. 21:44
 10/25 A kérdező kommentje:

Hát igen. Ők már jó előre bevásároltak mindenből. Már megvették rég az autósülést is, ami 9kg-tól jó, úgyhogy a játszószőnyeg és társai is kilőve sajna.

Mint mondtam, az én fiamnak ők a keresztszüleik, így mikor a fiam 1 hónapos volt, már megvették neki az etetőszéket is, meg karácsonyra (akkor még csak 3 hónapos volt) olyan rucikat vettek, ami 1 éves korban lesz rá jó. Úgyhogy ők nagyon "előrelátóak".

Na, majd szétnézek a városban valamelyik nap.

Köszönöm a tippeket, ötleteket!

2010. márc. 2. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!