Egy kicsit buta kérdés, de mit vigyünk babalátogatóba?
A párom testvérééknek ma született meg a kisfiúk, 3 héttel korábban, mint kellett volna. Remélhetőleg már hétvégén hazaengedik őket, de majd még addig kiderül. Hétvégén egyébként is megyünk le anyósékhoz, akkor ha hazaengedik őket, akkor át is megyünk hozzájuk (1 utcával arrébb laknak).
Fogalmam sincs, hogy mit vigyek nekik. Az én fiamnak ők a keresztszüleik. Mi inkább csak olyan dolgokat kaptunk, ami nem a babának kellett (innivaló, hús).
Én arra gondoltam, hogy veszek nekik egy csomag pampers new babyt, mert azt tudom, hogy a 2es pelusból már bevásároltak, de hát ő még olyan pici (2400grammal született), szerintem az még nagy lesz rá. Ruhát nem nagyon akarok, mert azt is vettek már nagyon sokat.
Vagy mégis vegyek mellé egy plüss rugit? Tanácstalan vagyok, pedig az én fiam is még csak 5 hónapos, de hozzánk nem nagyon jöttek látogatni, aki meg jött, nem hozott semmit, úgyhogy tanácstalan vagyok...
Vittünk egy csomag pelust, anyukának csokit, meg rostos levet. Aztán jól szétnéztem a szobájukban, úgyhogy legközelebb tudom már mit veszek (pl. amire nem gondoltam, hogy nincs nekik, az a rácsvédő). Annyira pici, még jó, hogy nem vettem ruhát. Nekünk azt mondták, hogy 51cm, erre kiderült, hogy csak 45cm. 56os ruhákkal meg tele vannak. :D
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!