Milyen balesetek történtek eddig a babáitokkal? Gondolok it leesett az ágyról, lenyelt valamit, megevett, megivott valamit.
Kb 7 hónapos volt a lányom amikor már kapaszkodva fel tudott állni.A konyhában főztem,a sütőben sütöttem.A gyerek mellettem a földön.Egy másodpercre néztem félre és a gyerek már fel is akart állni a forró sütőajtónak támaszkodva:( szerencsére csak az egyik kezét rakta rá de megégett a kis tenyere.Gyorsan hideg viz de igy is másnapra felhójagosodott.És az ebben a fura hogy nagyon figyeltem és még mondtam is magamnak hogy forró a sütő és vigyáznom kell.És mégis....
Szerencsére egy hét alatt begyógyult a bibi, és azóta ő is tudja hogy konyhába nem megyünk be ha anya főz,mert meleg a sütő.
kb 6hónapos volt,mikor a kezemben fogva őt elestem.(elakadt a lábam)és ő kb 20-30cm-ről kicsúszott a kezemből.lesértette egy kicsit a fejét.de se varrni semmi ilyent nem kellett.persze ügyelet egyből.
aztán 9-10hónapos lehetett,mikor a komppal elesett oldalra,mert addig nyújtózott lefele,míg megbillent.persze semmi baja.2x esett le az ágyról...
napi szinten esik kel,most,hogy járni tanul.és most szombaton volt az 1.elharapása,elesett és elharaphatta a száját...úgy sajnáltam szegény 1éves fiacskám.de nem állhatok állandóan mellette
A 6.5 hónapos fiam ma leesett az ágyunkról.:((
Rögtön felsírt, alig bírtam megvígasztalni szegénykémet. Iszonyat gyorsan tud már kúszni és egy percre nem figyeltem és tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!