Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposan meg tud fulladni...

8 hónaposan meg tud fulladni a baba babapiskotától vagy az elolvad?

Figyelt kérdés
Ha nagyobb darabot leharap lehet gond?
2008. júl. 10. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább adj neki tej mentes, teljeskiörlésű kenyér héját, ha rágcsálni akarod látni, de a babapiskóta tele van cukorral nem jó az. Nem hinném, hogy megfulladhat, ne hagyd egyedül evés közben!
2008. júl. 10. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Rágcsáltatni szeretném, mert úgy hallottam addig nem fog tudni enni darabos ételt amíg ilyeneket nem tanul meg majszolni.Adtam már neki kiflit, de alul van 2 foga aminek segítségével leharapott egy nagyobb darabot, és majdnem baj lett belőle,ezért szeretnék vmi biztonságosabbat.Persze nem hagyom egyedül, de én nem bírom az ilyen helyzeteket
2008. júl. 10. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak akik később tanulna meg darabos ételt enni. barátnőm kisfia majdnem egy éves volt, de még fulldoklott tőle.Mondom, adj neki teljes kiörlésű kenyeret. Nem jó több szepmpontból sem a cukor.
2008. júl. 11. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!