Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti is csak alvásra...

Anyukák, ti is csak alvásra teszitek be a babát a kiságyba?!

Figyelt kérdés

A múltkor valamelyik kérdés alatt láttam egy kisebb szóváltást, melyben az egyik anyuka (vagy talán kettő, már nem emlékszem pontosan) azt hajtogatta, hogy a babáknak a kiságy alvásra való, játszani nem ott kell velük.

Én ezt nem értem, a lányom ideje nagy részét ott tölti, beszél a forgókájához, pakolássza a plüssjátékait, ott fekszik ha mesélek neki, szóval egyáltalán nem csak alvásra van a kiságya, az az ő kis birodalma. Nálatok hogy van ez?

2013. nov. 21. 13:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak alvásra és éjszaka, nappal a francia ágyon alszik, és járókánk sincs. Mi már leszereltük rég az oldalát (éjjel az ágyam mellé van tolva), a játékokat pakolássza le és fel, de ennyi. Nekem valahogy mindig is ellenemre volt alváson kívül beletenni, nekem mindig a ketrec jut róla eszembe. Persze, ha más gyerkőce elvan benne, akkor ok, de nálunk ez nem így van.
2013. nov. 21. 13:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is csak aludni "járt" a kiságyba!

Napközben a nappaliban volt a játszószőnyegen! Meg a pihenőszékben, vagy az elektromos hintában! Attól függően,hogy én hol voltam a házban! :)

2013. nov. 21. 13:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az esti alvásra rakom bele. Játékra ott az utazóágy, meg a szőnyeg.
2013. nov. 21. 13:37
 14/25 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 21. 13:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja és a problémák nem 5 hónaposan jelentkeznek.
2013. nov. 21. 13:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak alvásra használtam mindkét gyermekemnél, és a harmadiknál is csak arra fogom.

A kiságy alvásra való, ha felébred kiveszem, nincs tele plüssökkel, és játékokkal. konkrétan semmi sem volt benne, amikor el kezdte használni a szundikendőt, akkor az ment vele aludni, de azon kívül semmi.

2013. nov. 21. 13:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem kiságyunk volt, hanem utazóágy (természetesen plusz matraccal- mielőtt beszól valaki :D), de azt nem csak alvásra használta,(persze nem is töltött benne órákat) és soha semmi gondunk nem volt ebből! Este kivettem a játékokat, ő meg aludt, mint a bunda :) Szerintem nem feltétlenül ezen múlik hogy jól alszik-e a gyerek, de persze minden gyerek máshogy működik..:)
2013. nov. 21. 13:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Két gyerekem van, az egyik 2,5 éves a másik 1. Mindkét gyereknék csak alvásra használtuk a kiságyat. Én kicsinek tartom ahhoz, hogy napközben oda "bezárjam" a gyereket. Míg kicsi addig hatalmas plédet leterítettem a nappaliba, azt telepakoltam játékokkal és ott elvoltak. Ha biztonságban kellett tudnom akkor pihenőszék, autóshordozó. Valahogy nálunk ez kimaradt, hogy a kiságyban játszanak, az mindig csak alvásra volt, van.
2013. nov. 21. 13:52
 19/25 porcukormókus ***** válasza:
100%
En is csak alvasra tettem oket az agyukba. Ha napkozben valamiert biztonsagban akartam tudni oket, pl. fozes, felmosas, kirohanas a kertbe valamiert, akkor eleinte az utazoagyban, kesobb a jarokaban jatszottak, de az a nappaliban volt.
2013. nov. 21. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Elsősorban alváskor van benn csak és mikor ébred még.De ha nagyon nyávog meg hisztizik kinn,akkor is megy be és akkor elpihenget benn,meg rendezkedik a szivacsával stb.13hós
2013. nov. 21. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!