22 hónapos fiam eddig velünk aludt, különköltöztetném a kiságyba. Ötletek?
A kiságy ruhatárolós volt eddig, oda gyűjtöttem a vasalni valót, minden héten kivasaltam, elraktam.
Tegnap nekiálltam este, a fiam közölte, hogy ott alszik, bemászott, mert a 2 rács ki van szedve. Végeztem, meg is ágyaztam neki, minden rendben volt. Aztán megitta a kakaót, odaadta az üveget, TV kikapcsolva, majd hiszti. Odaágyaztam magamnak a kiságy mellé, de nem szóltam hozzá, nem is simogattam, szépen altatta saját magát. Elaludt, felálltam onnan, felfeküdtem az ágyra, mire leraktam a fejem a fejem alatt feküdt és aludt.
Kimászott, nem akart ott maradni. Nem adtam fel, elaludt, átraktam a kiságyba. 4szer próbálkoztunk, de már elaludni sem mert, nem tudtam mit csináljak vele este 11kor.
Ötleteket várnék, hogy mit csináljak. Nem akartam visszatenni a rudakat, mert reggel meg jó, ha kimászik magától, de nem tudom mit csináljak. Minden gyerekbarát megoldás érdekel.. :D
Költöztessem oda a kiságyat a mi ágyunk mellé? (most majdnem vele szemben van)
A gyerekágy nem férne el a szekrénytől, hogy mellettünk legyen, így viszonylag messze lenne tőlünk a fiam, így aztán biztosan nem aludna.
Viszont, tegnap stratégiát váltottam. Aludt is a kiságyba :) A kiságy a mi ágyunk mellett volt szorosan, látta, hogy anya is tentizik, elég gyorsan elaludt, ki se akart szállni! Győzelem!!! :)
Először azt akarom, hogy megszokja, hogy kiságyban kell aludni, aztán a kiságy átkerül az ő szobájába, ha már ott is alszik akkor átszoktatom az ágyára. :)
Első azt elfelejtettem írni, hogy a nappali alvással nálunk több baj van, mint az estivel.... :)
Első vagyok!
Gratulálok az első győzelemhez!
Csak azért írtam a nappali alvást, mert azok általában rövidebbek és világosban ébrednek, így általában nem annyira ijesztő, hogy máshol van, mint eddig. De éjszaka azért sötétebb van, azrémisztőbb egy ilyen picinek, úgy, hogy más helyen van, mint a megszokott. Csak egy ötlet volt, de jól csinálod amúgy, csak így tovább! ;)
Köszönöm a válaszod! :)
Igen, ez miatt én is azzal akartam kezdeni, de nappal nem marad el máshol. Úgyhogy nappal összebújunk, úgy ahogy szoktunk, végül is nappal nem zavar sok vizet, hogy az ágyon alszik, de éjjel már szűkös az ágy hármunknak :)
Most is a kiságyban aludt, egy kicsit sírt, de az, hogy mellettünk van a kiságy nekem is megnyugtató és neki is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!