Ki hogy szoktatta vissza a babáját a kiságyba?
A mi módszerünk a köztes megoldás. Odatoltam a kiságyat a nagyágy mellé, az egyik oldalát leszedtük és egy vonalban van a nagyággyal, az első éjszaka beleraktam és azóta ott alszik. Együtt vagyunk, mégis külön és mindenki tud a saját helyén aludni.
Ez nem tudom, nektek megoldható-e, de első lépésnek nem rossz. :)
Hú, el nem tudom képzelni, miként bírod ki, én soha senki kedvéért nem válnék meg a férjemtől a közös ágyunkból.
Én is azt csináltam, mint az 1. válaszoló.
Kb. 5 hónapos lehetett mikor meguntam a felkeléseket, ekkor áttoltam a kiságyát a franciaágyunk mellé az én oldalamra.
Így most még fél méter sincs a fejünk közt, sőt, ha odabújik a rácshoz és én is az ágy széléhez húzódok, akkor olyan, mintha mellettem aludna, csak a rácsok elválasztanak.
Ha felébred, sokszor fel sem kell ülnöm az ágyban, elég a kezem kinyújtani, megsimogatni.
Mi az elejétől fogva együtt alszunk,mert így jó.ha megnézitek az állatvilágot az anya mindig az utódaival van, de az apa nem minden esetben.Pl.:tyúkanyó akár 4 hónapig is melegíti még a kiscsirkéit miután kikeltek,pedig a csirkék önmagukat el tudják látni, önállóan esznek, stb.
Mi váltásban aludtunk vele,mikor nagyon mászkált csináltattunk a francia ágy köré rácsokat, így ha elaludt ott tudtuk hagyni, hogy összebújjunk a vendégszobába kicsit.Volt olyan időszak is mikor csak apával akart aludni a kiscsajszi, akkor én aludtam a nappliban, máskor meg apa.Mostanában nemsokára 1 éves lesz-van az, hogy 3-man alszunk, de nem is mocorog olyan sokat, kicsit szünetel a fogzás, hál'Istennek.Szerintem nem kell átszoktatni, hanem mind3-an a nagyágyba aludjatok és kész, de egyébként van olyan ágy , ami a nagyágyhoz illeszthető kiságy spec. ágy, sajna mi későn láttuk már,mert akkor tuti ilyet vettünk volna.
1 éves az én fiam is, és még ő sem aludt végig 1 éjszakát sem.
(utolsó voltam)
Szerintem is az lenne a megoldás, sok olyen ismerősöm van, aki úgy szoktatta vissza a babáját, odatett egy szivacsot, tudták fogni egymás kezét, vagy csak úgy ott lenni, amíg el nem alszik, aztán tudsz menni a hálóba vissza.
Érdemes megpróbálni, hátha gyorsan megszokná.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!