Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok is dobálja magát...

A ti babátok is dobálja magát éjszaka a kiságyba?

Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapos a kislányom és úgy helyezkedik álmában, mint a partra vetett hal. Félek, hogy megüti magát, már a fejét be is verte jópárszor...Remélem nem lesz baja ettől...
2013. jún. 28. 05:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam is ide oda forog meg is tud már fordulni az ágyban, hogy a feje nem fenn van. Ő is beveri néha a fejét. Nem lesz semmi bajuk ne aggódj :).
2013. jún. 28. 06:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is szokta dobálni magát a kiságyban,még jó,hogy rácsvédôvel van körbevéve.Ne aggódj,ez normális dolog.
2013. jún. 28. 07:08
 3/4 anonim ***** válasza:
A ringlispir enyhe kifelyezes;)))6honapos es nagyon durva porgest nyom le ejszaka
2013. jún. 28. 07:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Nekem 7,5 hós, de már mindenféle pózban láttam az ágyában, fejjel lefele, mindkét lábát kilógatva a rácson stb, stb. A fejét nekünk is beveri, nem lesz tőle baja, nem olyan erővel üti hozzá, hogy bármi legyen. Úgyhogy ne aggódj, lesz még ettől kacifántosabb is. :P
2013. jún. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!