7 hós babám azért nem alszik éjszaka mert állandóan keresztbe fordul, izeg-mozog a kiságyba és sokszor "beszorul". Tehetek valamit hogy ne csinálja ezt és ne keljen fel óránként emiatt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 07:37
1/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ezt csinalta a 4 hos aprosagom. A doktorno azt mondta hogy tekerjek fel egy furdolepedot es bolcso alakba rakjam a popsia ala. A ket kis kezenel van a vege. Amiota igy van nem tud elfordulni we vegigalussza az ejszakat.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Az én babám 5 hónapos és mi is ezzel a problémával küzdünk. Mára már rendeszeresedett, hogy éjjel többször felébred, mert vagy keresztbe fordul, vagy átfordul, vagy a fejét nyomja az ágyhoz...
Mivel ő hason alszik, nem lehet "kiékelni". Szívesen vennék én is tanácsokat...
3/6 anonim válasza:
Azt hittem,az utolsót én irtam...Szintén 5 hós hasonalvó a bébi,és egész éjszaka vándorol.Szerencsére nem kel fel,vagy visszaalszik,mert nyöszörgést hallok.A lényeg,hogy túrázik egész éjszaka,és reggel jön a meglepi,hogy hol van.....
4/6 anonim válasza:
4hós babám is egész éjjel kúszik,mint egy kommandós. Hajnalban arra kelek,hogy csattog a feje a kiságy végében:) örüljünk,hogy ilyen kis aktívak,tuti nem lesz gond a mozgásfejlődéssel!
5/6 anonim válasza:
Ha van szoptatós párnád, esetleg azt a rács mellé rögzítheted. Igaz, hogy így kisebb a helye és csak az egyik oldalon van, de a másik oldalon talán a rácsvédő segít. Én is most kísérletezek, hogy megakadályozzam az éjszakai vándorlást :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Én azt csináltam hogy a kiságy egyik felébe tettem hajtogatva takarót, a mási felébe egy hosszúkás plüssállatot így kisebb a helye és nem tud elfordulni. Születése óta így csináljuk. Volt 1-2 nap hogy elvettem ezeket mert már elég nagynak gondoltam de vissza kellett tenni mert teljesen keresztbe fordult reggelre és nem aludt olyan jól. Három hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!