Mindjárt szülök és rettegek az utána való időszaktól?
amint megszületik,ösztönből tudni fogod mi a "dolgod".
nem fogod így érezni.a lányomnál én is nagyon féltem,
de miután megszületett olyan természetes volt minden.
persze nem mindent csináltam úgy mint a vér profi 2-3 gyerekesek,de mindent megoldottam.
a bölcső haláltól én is nagyon féltem vagy 1 éves koráig mert a lányom nagyon mélyen aludt mindig,de nem volt semmi baj.
a lényeg hogy legyél mellette ha igényli a közelséged.
ha 10 percenként akkor tíz percenként vedd magadhoz.
ha fél óránként kér cicit,akkor fél óránként adj neki.
ne ésszel hanem ösztönnel szívvel cselekedj.
a legboldogabb időszak előtt állsz! :D
Sok sikert és örömöt kívánok Neked/Nektek!
Hidd el, sokkal masszívabbak a babák, mint amilyennek látszanak. Nem nagyon lehet őket elrontani, fejre meg csak nem ejted :)
Ha kakis, cserélj pelust, ha éhes, etesd meg, ha sír vedd fel, vagy magad mellé, esetleg ringasd. Ha fázik, takard be. A fürdővize legyen meleg, de arra meg úgyis ott a vízhőmérő.
Nem olyan bonyolult ám. Piszkosul irigylem tőled, meg úgy általában mindenkitől a picibabás időszakot. Nálunk szuper volt. Még a nemalvással együtt is.
ambuláns szülés :-))) én is azt választottam volna! az előzőeket tudnám ismételni, olyan lesz, mint anikor elindul egy hajó és távolodik a parttól, és már csak előre megy, befelé a vízbe, nincs vissza. egyre jobb, szebb, könnyebb... persze leznek nehézségek, de meg tudod oldani, mert anya leszel és tudni fogod!!!! nyugi, ezt így szervezi a természet.
szép napokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!