Mi lehet a babámmal? Cicit kiköpködi, harapja, ráncigálja, de keresi, majd sír szopizik, utána kezdi előlről. Eddig teázgatott a cumisüveget is kiköpi.
Figyelt kérdés
Hasfájós volt de már az elmúlt.Húslevestől nem fájhat a hasa, mákos nudlittól sem szerintem.Van már egy foga negyedig kibújt.Lehet az miatt?Tejem spriccel annyi van.2013. nov. 4. 12:03
2/10 A kérdező kommentje:
5 hónapos
2013. nov. 4. 12:06
3/10 anonim válasza:
Simán lehet a fogától.A fogak párosával jönnek, így ami már áttörte az ínyt az biztos hogy nem fáj neki, viszont most jön a mellette lévő.Kend neki evés előtt be egy kis dentonixal, az jól elzsibbasztja neki.
4/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy a foga, gyógyszertárban lehet venni?
2013. nov. 4. 12:12
5/10 anonim válasza:
Cumizavaros lehet és/vagy jönnek a fogai.
6/10 anonim válasza:
húsleves meg mákos nudli egy 5 hónapos babának aki régen hasfájós volt???Hááát nem semmi!
Amúgy van elég tejed??Nem lehet hogy kevés van és nagyon meg kell neki dolgozni érte és felidegesíti magát??
Amúgy meg a foga is lehet!
7/10 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy ő ette ezeket. :)
9/10 A kérdező kommentje:
még semmit nem evett tejcin kívül nem hogy mákos nudlit
2013. nov. 4. 18:30
10/10 Gabi86 válasza:
szia.nekem is ezt csinálta a lányom,meg néha még most is.jön a foga és azért csinálja,de ne dentinoxal kend mert lidokain van benne és félrenyelhet(amúgy jó cucc,de inkább azzal utána kenegesd).van egy másik ilyen kence dolo gél a neve.én ezzel kenegetem,a másikat csak ha nagyon fáj neki akkor használom.mielött eszizne kendbe és utána nem fogja csinálni.egy sors társ :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!