Miért használnak fertőtlenítő folyadékot, ha utána a visszamaradt illatanyag miatt sima vízzel lemossák a cumit cumisüveget stb?
Akkor tök feleslegesen csinálták meg a sterilizálást, ha utána lemossák tiszta vízzel. Mert azért forraljuk fel a sima vizet, hogy kimenjenek belőle a bacik. Nem, de???
egy érdeklődő anyuka
köszi a gyors választ! Én ha lesterilizáltam a dolgait, akkor egy műanyag dobozba a szekrénybe teszem, majd alapos kézmosás után nyúlok be értük, ha kell etetéshez! Nekem mikros van! Azért nem értettem a fertőtlenítős folyadékos módszert!
Szia
A babák dolgait sem szabad teljesen sterilen tartani! A babának meg kell ismerkednie az elterjedtebb köznapi baktériumokkal, stb. - különben később nagyon súlyos fertőzések, ill. allergia lehet a következmény!
Ezért jó a FRISS anyatej: minden immunanyag benne van, ami éppen akkor és ott kell a babának. Mivel jó eséllyel éppen akkor az anya is szembekerül ugyanazokkal a baktériumokkal - és lerendezi őket pillanatok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!