Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Natasa Rita, nem túl kemény név?

Natasa Rita, nem túl kemény név?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik így együtt, de szinte mindenki azt mondja, "túl kemény egy kisbabának"

Ti mit gondoltok? (a vezetéknév Bogdán)

2013. nov. 17. 13:05
1 2 3
 12/21 anonim ***** válasza:
Hirtelen ezeket találtam...
2013. nov. 17. 14:20
 13/21 A kérdező kommentje:
És én most ezekkel mit kezdjek? :) Ezek közül az egyiket írtam ki én, ezek szerint van mégegy Bogdán család, akiknek tetszik a Natasa, meg a Zselyke is, bevallom, pl. a Darinkát itt láttam, itt is tetszett meg. De egyébként ez miért baj? Csak a Berki gyereke lehet Natasa? :)
2013. nov. 17. 14:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Persze. A kamuzást kellene abbahagyni. Egyébként miért akarod ráerőltetni a másikra a Te véleményedet a leírt nevekről...? Ha felteszel egy kérdést, és kikéred más véleményét, fogadd el a választ! Még ha az ellentétes is a Tiéddel.
2013. nov. 17. 14:52
 15/21 A kérdező kommentje:

Én kamuzok? Mert bevallottam, hogy Berki miatt tetszik a Zselyke, de NEM fogom adni a gyerekemnek??

És mi az, hogy rá akarom eröltetni a véleményemet a másikra? Pont Te csinálod ezt, már ne haragudj...

Én minden véleményt elfogadok, a Tiédet is, egyszerűen csak felhoztál valamit, aminek az égvilágon semmi köze a gyerekem nevéhez(hogy én Berki miatt nevezem el Natasának...) én pedig elmondtam a helyzetet. Az meg, hogy ezt Te nem érted, vagy nem is akarod megérteni, az már nem az én gondom.

Egyébként mostantól ha valaki el meri nevezni a lányát Natasának, arra rá fogsz üvölteni, hogy "Persze, csak Berki miatt!" ???

2013. nov. 17. 15:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kulon-kulon is gyonyoru nevek, de egyutt plane, szoval szerintem telitalalat :) Ha megis zavarna az n-n vegzodes, esetleg Bogdan Rita Natasa, az is jol hangzik :)

A 14-es meg szerintem hulyeseget beszel, mindenki azt a nevet adja a babajanak, amelyiket akarja, es nem kell figyelembe venni, hogy "Huu a Berki Krisztian gyereke is Natasa" Es ez kit erdekel? Ha Te Natasan akarod nevezni a babadat, nevezd annak, ne erdekeljen mas velemenye. :)

Udv, 6hkm

2013. nov. 17. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Nehéz a felfogásod.... Senkit nem érdekel, hogy mi lesz a gyereked neve. Meg, hogy ki után nevez el. Engem sem. Csak nem értem miért kell már x-edjére kiírni, hogy ez jó-e, az jó-e, főleg, ha már az első kérdés után is egyértelmű a vélemény. És senkinek ne akard bemesélni, hogy a többi kérdés nem a Tiéd. Inkább a párod véleményét kérd ki és döntsetek legjobb belátásotok szerint. Fárasztó vagy.
2013. nov. 17. 15:18
 18/21 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Egy szóval nem mondtam, hogy ne adja a Natasa nevet... Nem is értem...
2013. nov. 17. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem értem miért ilyen fontos mások véleménye.
2013. nov. 17. 15:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Attól függetlenül, hogy nem az enyémek azok a kérdések (kivéve az egyik, amit le is írtam), nem próbálom bizonygatni. Ha nem akarod elhinni, ne hidd. Hol érdekel ez engem?

Egyébként ha nagyon tudni akarod, ikreim lesznek, amit a SAJÁT kérdésemben le is írtam.

Az meg hogy miért fontos mások véleménye, egyszerűen kiváncsi voltam arra, mit gondolnak az emberek erről a névről, helyette megkaptam, hogy kamuzok és fárasztó vagyok, de sebaj, ha egytől-egyig mindenki lehúzta volna a nevet, akkor is ez maradt volna, szóval tökmindegy.

2013. nov. 17. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!