Mi a velemenyetek a Rita konyhajarol?
Figyelt kérdés
nagyon sok baba recept van itt,de lehet nemjok?2009. ápr. 2. 20:20
2/4 anonim válasza:
mondjuk egy receptről te is eldöntheted hogy jó e.
3/4 A kérdező kommentje:
mondjuk azert kerdezem a tobbiek velemenyet,hogy ok mit szolnak hozza...nem azert mert en nem tudom eldonteni!!!!
2009. ápr. 2. 20:28
4/4 anonim válasza:
Megnéztem egy receptet, szerintem arra jó, hogy ötletet kapj, hogy mit főzzél. PL: a céklafőzeléket almával olvastam el, amiben rögtön találtam egy hibát, amivel elronthatod az egész főztet. Azt írja, hogy a céklát, a krumplit és az almát megpucolom, felkockázom, és egy lábosba teszem párolóbetéttel. Kevés vízzel kb. fél óra alatt puhára párolom... Nah, ha a krumplit + az almát 30 percig párolod tutira szétfő, mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!