Az érdekel ha ismeritek ezt az oldalt mi a véleményetek a receptjeiről?Én nagyon szeretem(eddig eggyet próbáltam csak ki),és kipróbálnám a többit is.Szerintetek?Ja és még az melyi kszerintetek a legjobb étel receptje?
Én pont ezen az oldalon keresztül jutottam el arra az oldalra.Azt hiszem tegnap.A receptek nagyon jók,és gondolom finomak is.A vaníliás muffin-t néztem,és az nagyon finomnak nézett ki.
2010. júl. 7. 14:42
2/12 anonim válasza:
Nagyon jó az az oldal, sokfélét kipróbáltam már, ezek a kedvenceink:
Én eddig csak a csirkemell őzgerincformában sütvét csináltam meg,de az nagyon ízlett az egész családnak.
2010. júl. 7. 15:00
4/12 anonim válasza:
szia! én nagyon szeretem, másnak is szoktam ajánlani.nálunk már nyomtatásban is keringenek a sütireceptjei.
üdv.
2010. júl. 7. 15:10
5/12 anonim válasza:
Jó oldal még a Mindmegette.hu és Margit konyhája is.
2010. júl. 7. 15:19
6/12 anonim válasza:
Sztem nagyon nem találsz olyan receptet amit ne sikerülne elkészítened, olyat se, ami ne ízlene :)
2010. júl. 7. 15:22
7/12 anonim válasza:
imádjuk!
2010. júl. 7. 15:35
8/12 anonim válasza:
Nemrégen találtam egy Szénási Jácint nevű fiút is receptekkel.Egész jó receptek, de a srác is jól néz ki.
2010. júl. 7. 16:20
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó oldal! :) Minden nap nézem, hogy van-e fent új recept, már nagyon régóta :D
2010. júl. 7. 19:13
10/12 anonim válasza:
Fél éve találtam rá az oldalra a gyakori kérdéseken keresztül. Rengeteg édes és sós sütijét próbáltam már a család örömére. Mivel szépen értelmesen leír minden receptet, amit fotókkal és tanácsokkal is kísér, még egy kezdő háziasszony is könnyen el tud készíteni. Hozzávalókat, arányokat sose kellett változtatnom, csak adagot dupláznom. :)
Az őzgerinces csirkemell pedig tényleg mennyei, bátran ajánlom mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!