Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyereknek puszi, arcra vagy...

Gyereknek puszi, arcra vagy szájra?

Figyelt kérdés

Még nincs babánk, csak tervezgetjük.

A férjem szájpuszi ellenes, mert, hogy az milyen már neki sem adtak a szülei kiskorban.

Viszont én nem tudom elképzelni, hogy ne puszilgassam szét, és a szájára ne adjak soha? Ezt nem bírnám ki.

Ti mit gondoltok erről, hogy vagytok vele? Mennyi idős korig normális a gyereknek puszit adni a szájára?

2013. nov. 17. 09:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Már megint egy acsarkodós topik.... Mindenki úgy fejezi ki a szeretetét ahogy szívéből jön. Inkább puszilja szájon, mint üsse... Ahogy a gyerek nő, úgyis változnak a szokások. A kamasz gyereket már senki sem puszilja szájon.
2013. nov. 17. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

Én is össze vissza pusziltam a fiam pici baba, tipegő korában. Most 10 éves és eszembe nem jutna a szájára adni, ahogy a talpára sem.. :)

Szerintem igen furán is nézne rám.

2013. nov. 17. 12:51
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Azért aki azt írja, hogy undorító, meg gusztustalan, azt megnézném, milyen szülő... :(

Nekem másfél éves a lányom és imádok néha néha (!!) a szájára adni egy puszit, vagy ha Ő ad nekem, nem hajolok el előle. :)

Csodás azt a picike száját megpuszilni és varázslatos, h még annyira kicsike és különleges. Nem kell ekkora ügyet csinálni ebből sem.

Természetesen 4 évesen nem adok majd a szájára és ez nem csók, csak pici pusszanás. :)

Idegeneknek sosem ad Ő sem és nem is próbál. Érti, hogy néha ez nálunk így alakul, és van egy szájra cupp, de nincs nagy jelentősége.

2013. nov. 17. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Én folyton puszilgatnám a babámat, akár egész nap, mindenhol, még a fenekét is :D Meg a száját is, de igyekszem visszafogni magam. Olyan csókos szép szája van a lányomnak, mint az apjának, csak icipici :) De inkább a husis kis arcocskáját szoktam, de 4 hónap alatt talán kétszer előfordult, hogy a száját is. Meg talán egy-két alkalommal véletlenül, de nem csináltam ügyet belőle. Mire oviba megy, már biztosan nem fogom csókolgatni, meg így is elég gondom van azzal, hogy mindent a szájába töm, főleg a kezét csulóig.
2013. nov. 17. 13:57
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
szerintem meg az az egészséges, ha nem csinálsz ebből ügyet. Istenem, ha néha a szájára megy, még semmi marhaságot nem kell mögéképzelni, én is volt már, hogy pici puszit adtam a csöpp szájára, mert olyan édes volt - most 7 hónapos a kislányom. Nyilván inkább a pofijára, pocakjára, nyakába adok, de ha a szájára megy hát istenem :)
2013. nov. 17. 14:36
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

múltkor addig forgolódott a kisfiam,mig sikerült a számra puszit adnia(tudja,hogy ellenzem)-úgy is hivja,hogy feleség puszi-na,ekkor felkiáltott,hogy "ez egy férfi munka volt"!

szájra??minek,az szerelmesek közt szokás-nem?

2013. nov. 17. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Én sem adnék szájra, mert nem érzem helyénvalónak. De van, akinek belefér - az nem én vagyok.
2013. nov. 17. 16:47
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Direkt soha nem adnék puszit a gyerek szájára! Ha véletlenül oda megy azzal semmi baj. De direkt SOHA!
2013. nov. 18. 08:16
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát..köszi a válaszokat :) ja, és nem én pontoztalak le titeket :/
2013. nov. 19. 11:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Szokás kérdése. A szájrapuszi is szép és nincs benne semmi rossz.
2014. júl. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!