Gyereknek puszi, arcra vagy szájra?
Még nincs babánk, csak tervezgetjük.
A férjem szájpuszi ellenes, mert, hogy az milyen már neki sem adtak a szülei kiskorban.
Viszont én nem tudom elképzelni, hogy ne puszilgassam szét, és a szájára ne adjak soha? Ezt nem bírnám ki.
Ti mit gondoltok erről, hogy vagytok vele? Mennyi idős korig normális a gyereknek puszit adni a szájára?
Én is össze vissza pusziltam a fiam pici baba, tipegő korában. Most 10 éves és eszembe nem jutna a szájára adni, ahogy a talpára sem.. :)
Szerintem igen furán is nézne rám.
Azért aki azt írja, hogy undorító, meg gusztustalan, azt megnézném, milyen szülő... :(
Nekem másfél éves a lányom és imádok néha néha (!!) a szájára adni egy puszit, vagy ha Ő ad nekem, nem hajolok el előle. :)
Csodás azt a picike száját megpuszilni és varázslatos, h még annyira kicsike és különleges. Nem kell ekkora ügyet csinálni ebből sem.
Természetesen 4 évesen nem adok majd a szájára és ez nem csók, csak pici pusszanás. :)
Idegeneknek sosem ad Ő sem és nem is próbál. Érti, hogy néha ez nálunk így alakul, és van egy szájra cupp, de nincs nagy jelentősége.
múltkor addig forgolódott a kisfiam,mig sikerült a számra puszit adnia(tudja,hogy ellenzem)-úgy is hivja,hogy feleség puszi-na,ekkor felkiáltott,hogy "ez egy férfi munka volt"!
szájra??minek,az szerelmesek közt szokás-nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!