Én is a férjeddel értek egyet, arcra csak, kezdetektől fogva. :)
2013. nov. 17. 09:55
3/20 anonim válasza:
Gyereknek SOHA nem adnék szájrapuszit! Nem egészséges. Lehet máshol is megpuszilgatni a babát, nem kell a szájára adni. Azt csak férjemnek adok.
2013. nov. 17. 09:55
4/20 anonim válasza:
Lehet, hogy te mindenhol meg akarod puszilgatni, de a gyerekednek te leszel a követendő példa. Gondolom az már neked sem tetszene ha egy ritkán látott ismerősnek vagy egy éppen megismert vadidegennek a szájára adna puszit csak azért mert tőled ezt tanulta.
Gyereknek nem adunk a szájára puszit. Ennyi.
2013. nov. 17. 10:06
5/20 anonim válasza:
Nekem gusztustalan dolog szájon puszilni egy gyereket.
Persze néha nekem is odatéved a szám, nem csinálok belőle ügyet, de direkt sosem adnék oda puszit.
Van egy ismerősöm, ő a 6 éves lányával is szájon csókolják egymást, sőt, ismertem egy anyukát még Angliában ahol aupair voltam, ott a nő minden reggel szájrapuszival búcsúzott el a 9 éves fiától. Nekem ez már durva.
2013. nov. 17. 10:07
6/20 anonim válasza:
Nagy ritkan megpusziltam neha a szajat veletlenul... de akaratosan soha nem puszilgatnam a szajat. A ferjednek van igaza. Annyi helyen lehet puszilgatni de higeniabol se puszilgatnam a szajat. :-)
2013. nov. 17. 10:14
7/20 anonim válasza:
Szájra a partnerünknek adunk puszit. Gyereknek soha.
2013. nov. 17. 10:23
8/20 anonim válasza:
Egy barátnőm nemrég tett fel egy közösségi oldalra olyan fotót, ahol a férje szájon puszilja a 4 éves kisfiukat. Ez tőlem annyira idegen... Nekem is van egy kisfiam, de el nem tudnám képzelni, hogy a férjem szájon csókolgassa őt..
2013. nov. 17. 10:40
9/20 anonim válasza:
Hu de le lettek pontozva az egészségesen gondolkodó emberek. Gyereknek szájra? Nagyon nem természetes.
2013. nov. 17. 10:40
10/20 anonim válasza:
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj. Gusztustalan, perverz és undorító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!