Mennyire engeded egy 12-14 éves gyereknek, hogy pesztrálja a kisbabádat?
Nekem van egy unokahúgom,13 éves. A kislányom 1 éves. Kicsi kora óta hozhatja-viheti a lakásban,fel-alá. Tolhatja a babakocsit,pelenkázhatja,emelgetheti,dobálhatja,ha úgy akarja. Etetheti,eldöntheti mit ad rá a gyerekre,eldöntheti mit eszik a gyerek(persze ésszerű kereteken belül,tudja,hogy ebédre valami főzelék,uzsira pl. puding,de ő nyugodtan eldöntheti az ízesítést.)
Ezenkívül játszhat vele,ha úgy van,és hárman vagyunk otthon(én,unokahúgom,kislányom),és wc-re kell mennem,akkor simán ráhagyom,vagy én pl. ilyenkor végzem a házimunkát. Ők elmennek a kicsi szobájába játszani,én addig nyugodtan takarítok. Persze egyedül soha nem hagyom őket hosszabb ideig,de szerintem tök normálisan el tudja látni. A kislányom szereti is nagyon az unokahúgomat. Nekem nagyon jó a kapcsolatom az unokahúgommal,így teljes mértékben megbízok benne. Szerintem ez egyáltalán nem baj.
Viszont a barátnőmnek is van egy 14 éves unokahúga,és ő még az ölébe se rakja a 9 hós gyerekét. Pedig nekik is jó a kapcsolatuk.
Szerintetek baj,hogy ennyit megengedek az unokahúgomnak? Szerintem ez a normális. Halál lazán el tudja altatni,ha vele hagyom pár percre nem sír utánam. A barátnőm teljesen lenézett,hogy én megengedem,hogy a gyerekkel így foglalkozzon. Ti mit engedtek meg ezzel kapcsolatban?
Megengeded pl.hogy 9-15 hós babádat emelgesse,pesztrálgassa az unokahúgod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!