11 hetes babám van, napközben ha nem játszok vele akkor sr egy pillanatra sem tudom letenni már üvölt, de amint felveszem már semmi baja?
Nem lehet felkapatni..jajj csajok, felejtsétek már el ezt ilyen pici babánál!!
Ez egy ilyen időszak..2 gyerekem van, nem a levegőbe beszélek.Mikor sírd vedd fel..felesleges sírni hagyni, csak bizalmatlanságot fogsz benne kialakítani.Ha megtanulja hogy rád mindig számíthat rád, akkor könnyebben indul el majd később felfedezni a világot.Gyorsan elmúlik ez az idő..ha most szalad is a lakás ne érdekeljen.Lesz majd könnyebb is..kitartás
Tesom kisebbik lánya volt ilyen. Hacsak kikerült a latoterebol már uvoltott. Ő is kivolt tőle. :-( úgy egy éves koráig csinálta ezt. Azóta már egy tündéri, 3 éves kiscsaj.
Az év fiam 4 hónapos. Ő is nagyon hasfajos volt, ami miatt sokat volt kézben. Szerencsére ő nem mindig csinálja ezt, de rá is rá szokott jönni! :-(
Én is azt csinálom h ha pl. A konyhában vagyok akkor beleultetem a hordozoba, h onnan szemlelodjon. Néha odamegyek hozzá, ramosolygok vagy épp közlöm vele h mit csinálok. Estefelé lesz nehezebb a szitu.
Szóval kitartás! Annyira hamar változik mindig minden a babák viselkedeseben, h lehet egy hónap múlva már nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!