Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar az 5 hónapos...

Miért nem akar az 5 hónapos babám a szobáján kívül máshol is aludni?

Figyelt kérdés

Ez kb egy hónapja van így, hogy csak a szobájában és séta közben babakocsiban, vagy autózás közben alszik el. Eddig elaludt egy-másfél órára a nappaliban is, úgy, hogy végeztem a dolgomat a nappaliban,konyhába, akár porszívózhattam is. Azonban, ha felviszem a szobájába, leteszem az ágyába, azonnal húzza fel a lábacskáit, oldalra folrul és már alszik is... Vajon már ennyire figyel minden zajra és tárgyra, hogy nem tud, csak csendben aludni? Esetleg hozzá tudnám szoktatni az ingergazdag környezetben való alvásra is? (Nagy a férjem családja, és sokszor van nálunk társaság, ezért kérdem. El tudom különíteni, de nem mindig leszünk otthon, eljön az idő, mikor már mi megyünk társaságba, vele...)

Köszönöm a válaszokat :)

2009. nov. 18. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
ha a szobájában akar aludni, akkor ott altasd. szerintem ahogy nekünk is jól esik a relatíve csend alvás közben, nekik is. a fiam a szobában alszik, nyitott ajtónál, mi a párommal kint besézlgetünk, megy a tv, vendégek is jönnek néha, szóval szűrődik be zaj, de mégsem ordítunk a feje fölött. jól esik neki is biztos a csendes pihenés.
2009. nov. 18. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az van,hogy nő a baba!:)Nem biztos,hogy olyan mélyen fog aludni mint eddig.De szerintem,ha fáraadt egy gyerek bárhol elalszik, igaz nem biztos,hogy olyan sokáig mint a saját helyén.
2009. nov. 18. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 4 hónaposan kezdte ezt játszani, de ő a babakocsiban és kocsiban sem volt hajlandó aludni. Pedig előtte mindegy hol voltunk, anyuéknál, anyóséknál, tesómnál, mindenhol aludt. Most meg ha leteszem csak ordít torka szakadtából és nem alszik el. Most 7,5 hónapos, addig eljutottunk, hogy anyósoméknál már tud aludni, meg néha a babakocsiba. De máshol csak üvölt, pedig fáradt. Pedig pont azért költöztünk el a másik lakásból, hogy nővéremhez közel legyek, mert neki is van pici babája és majd jól elleszünk. Hát nem tudunk átmenni, mert üvöltés van,mikor jön az alvásidő.
2009. nov. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!