Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy telt első szülinapja...

Hogy telt első szülinapja babátoknak? Mijen volt, hányan voltatok, mijen volt a diszlet, kaja, torta. Szóval minden.

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Mi egy étteremben voltunk 24-en/szűk családi kör!/.Délben oda mentünk,aztán ajándékozás és pezsgőzés volt kb.12.30-kor ettünk:Pulykaraguleves,sült csülök és 2 személyes húsos tálak,saláták.2 nagy torta volt.1 katicabogaras/csoki torta/ amit a kislányom kicsit megcincált, meg 1 Kirsch torta és még apró süti is.Aztán 3 óra körül az egyik dédi hazavitte a kislányt és lerakta aludni.Mi még maradtunk este 8-ig dumálni.Diszités:rózsaszin-fehér volt

Volt egy pár darab lufi is.Én úgy gondolom hogy ő ebből az egészből nem sokat értett.De azért nem bántam meg a "bulit" mert legalább együtt volt a család.Talán jövőre már ő is jobban felfogja a dolgokat és emlékezni fog a szülinapjára!

2009. nov. 17. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem csináltunk belőle semmilyen felhajtást.A kicsi úgy sem értett volna belőle semmit.Sütött a mama gegy tortát,lefényképeztük,ahogy beletapogatott és ette két kézzel.Különben sem szoktunk nagy szüli és névnapokat tartani.
2009. nov. 17. 10:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat.
2009. nov. 17. 11:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Várom a választ ötletet mert mi is szeretnénk 1 éves kisfiam szülinapját megtartani.
2009. nov. 17. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyunál volt kert party, mert ő lakik kertes házban. Jött az egész család. Volt egy kis husi salátákkal, ettünk, jött a torta (találtam egy frankó receptet túrótortára, amit az anyatejes fiam is ehetett), a gyertyát együtt elfújtuk. A tortaevés után körbe ült a család és a fiam megnézett minden ajándékot. Nagyon boldog volt:) Még mindig mosolygok, ha eszembe jut. Hasonló szépet kívánok nektek is, bármekkora buli mellett döntesz is!
2009. nov. 17. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Itthon ünnepeltünk a múlt héten.

A szobát feldiszítettük lufikkal. Az asztalt lufis terítővel terítettük le, és ugyanilyen tányérokból, poharakból ettünk, ittunk. (Ezt így együtt vettük, nagyon jól néz ki.)Apa, anya, öcsém és barátnője volt jelen, na és a kicsi fiam. Nagyon érdeklődve figyelte az előkészületet, és amikor megértette, hogy ez neki szól, komolyan mondom, élvezte.

Túró tortát csináltattunk neki, a kedvenc figurája után, egy csillagocskát békával. Amikor behoztuk, énekeltünk, és kis segítséggel, elfújta a gyertyát.

Pizzát rendeltünk, a széléből ő is kapott.

Az ajándékokat együtt bontottuk ki, édes volt, ahogy mindenre rácsodálkozott.

Közben telefonon beszéltünk a nagyszülőkkel, messze laknak, ezért nem voltak velünk. De postán küldtek ajándékot...

Szerintem is érdemes valamilyen formában megünnepelni az első szülinapot is. Igaz, hogy kicsi még, de akkor is érti, hogy ez most róla szól!

2009. nov. 20. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Otthon rendeztük, nagyszülők, pár barátnő és unokatesók voltak jelen. Kb. 15-en. Videóztunk, fotóztunk, lufikat aggattunk mindenhová és csákó volt a gyerekek fején .)
2009. nov. 20. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

2 hét múlva lesz a babám 1 éves.

Nagy buli nem lesz, nálunk nem lehet összeengedni a nagyszülőket. Így jönnek külön apám+nője, aztán anyósomék, majd anyukám, és még külön a keresztszülők. Szóval mi napokon-heteken át csak ünnepelni fogunk, mindig lesz külön torta is, amit én fogok sütni.

Díszlet nem lesz, kaja se (nincs nagyon pénzünk).

A babám még kétszer alszik napközben, a két alvás közötti időben jöhetnek a vendégek (11 és du.fél 3 között).

Szóval itt sok kis minibuli lesz.

És tudom, hogy nem erről szól ez az oldal, nem is akarlak megbántani, de szúrja a szememet: miLYen LY, és nem J.

Szia!

2009. nov. 20. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!