Első szülinapra torta ötletek?
Életem első tortáját szeretném csinálni a kislányomnak, akinek 10.-én lesz az első szülinapja.
Van valami jó receptetek, amit nem nagyon nehéz megcsinálni?
Vakondtúrás torta - Dr oetker porból is -
lilleffee torta szintén
ha sütni szeretnél:
süss sima vizes piskótát kendd meg lekvárral - barack- és halmozd egymásra őket középre mehet tejszinkrém és gyümölcsök- barack -
a tetejére tortazselé
ez nem inkább neki való.
ha baba barát tortát sütnél a kismamában minden hónapban vannak torta receptek bio alapanyagokból vegyél egy lapot és süsd meg azt ami benne van ha gondolod leirom a hónap receptjét.
Szia!
Az én kislányom pedig 11-én lesz 1 éves! Én is bajban vagyok torta ügyben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Figyelem, neked milyen tippek jönnek könnyű és gyors tortára, bár én hajlok afelé, hogy rendelek inkább...
(Aztán pedig hetekig utálni fogom magam, amiért pocsék anya vagyok...)
Második vagyok, a leglényegesebb pont lemaradt:
Nagyon boldog szülinapot a kislányodnak!!!! :)
Lányok! Én pont most indulok tortát rendelni :) majd megírom, h milyet választottam (ha gondoljátok)
Nálunk mindenképpen lesz a felnőtteknek egy nagy torta és a kisfiamnak egy kicsi "beletúrós".
(Amúgy annak az anyukának üzenem, aki nem süt, h szerintem nem rossz anya attól, h nem ő készíti el a tortát. Én imádok főzni, de jobb ha a tortámból nem eszik senki,mert sütni nem tudok.Irigylem, aki tud :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!