Ti hogyan altatjátok 6 hós babátokat? Nincs valami jó ötletetek?
Gondolom együtt alvás kizárva, pedig azt tuti bírná :)
Ha hasra teszed és simized a hátát, rázod a popóját közben? Esetleg énekelsz?
Cumit elfogadja?
Én kaptam a férjemtől egy ikeás ringatós fotelt, pont emiatt. Simán fel tudtam állni belőle alvó babával a kezemben is és be tudtam pakolni a kiságyba.
Aztán szerencsére erről leszokott :)
Az én két fiam is kézben aludt el, én is ringattam eleget. Én úgy oldottam meg hogy a nagyobbik fiammal a forgószékbe ültem ( így nem volt olyan nehéz tartani )és abban imitáltam a ringató mozgást úgy másfél éves koráig. A kisebb nehezebb eset volt, őt hintaszékben altattam, és ő hintaszékes ringás és a szopiba aludt bele és 22 hóig szopott esténként is.
Ma már mindketten nagyok, és szépen önállóan alszanak el. Légy türelmes. És sokat segít a tehermentesítésben egy hordozókendő is. De ismerősöm altatta a kicsijét a babakocsiba is, ült este a nappaliba az ágyon kényelmesen, lába a babakocsin kicsit gurigatta és a baba szépen elaludt a ringatózásra.
Egyébként megfogadtam ha még egy kisbabám lesz olyan kiságyat veszek aminek ringatós, hintaszékes a talpa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!