Mennyire lehet igaz az a kijelentés, hogy ha a mama nyugodt jellem, a pici is az lesz? 37 hkm
Én abszolút megdöntöm ezt a tézist.
Az egész terhességem tele volt félelemmel, stresszel, sírással.( mondjuk ezt a terhességemet megelőzte egy másik pár éve ami tragédiával végződött, de ez nem is ide tartozik... csak az a lényeg hogy megvolt az okom amiért ennyire rettegtem egész terhesség alatt)
Volt hogy annyira megijedtem valami eredménytől hogy hányásig sírtam magam.
Nyugtattam magam, nyugtatott a védőnőm, az orvosom. Jógára jártam, mindenféle nyugtató hangterápiára stb.
Szóval végig rettegtem és idegeskedtem az egész terhességem, még szülés közben is.
És enyém a világ legeslegnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb, legmosolygósabb kisfia aki csak létezik.
Csupa mosoly, csupa vidámság, áldott jó gyerek, soha nem sír ( max. csak panaszkodik kicsit ha túl fáradt de ennyi), még ébredni is úgy ébred hogy nevet.
A védőnőm is mondta hogy megdöbbentő, mert ami stresszt ő átélt bennem/általam, nem gondolta volna hogy ilyen nyugis természet lesz.
Amúgy alapból az vagyok én, de terhesség alatt inkább voltam idegbetegnek mondható mint nyugodtnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!