Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járássegítő, mászóhenger vagy...

Járássegítő, mászóhenger vagy egyik sem?

Figyelt kérdés
Ikergyermekeim 1 évesek lesznek 3 hét múlva. Már felállnak mindenhol, másznak, és a kislány már néhány másodpercig megáll egy helyben kapaszkodás nélkül. Születésnapjukra járássegítőt vagy mászóhengert gondoltam nekik, mert folyton rajtam másznak, és az tetszik nekik, ha valamire felállhatnak, illetve az etetőszékeket szokták tologatni. Mászóhengerből ilyet találtam: [link]
2013. nov. 6. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a mászóhenger nem volna rossz, de mivel levegővel töltött, puha és instabil. tény, h könnyű és görgetheti maga előtt, de kérdés, h mennyire labilis ahhoz, h a gyerek biztonsággal tudjon vele járni és a mozdulatai ne kompenzálják a henger ingatagságát kb mint egy rosszul kitaposott cipőnél. nem vagyok szakértő, de én talán inkább egyiket se.
2013. nov. 6. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem kell nekik, az a legegészségesebb.
2013. nov. 6. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
a mászóhenger teljesen érdektelen a fiamnak.. szülinapjára vettem, de jóformán meg se nézte. járássegítője nincs
2013. nov. 6. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
A fiam 11 hónapos és imádja a járássegítőjét. Még eléggé le van fékezve neki, így is megy vele mint a golyó. A henger nekem nem szimpi. Ha jobban nekiveselkedik, akkor át is esik rajta
2013. nov. 6. 13:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is hengerünk volt, de csak rá akart ülni :) semmit nem segített a lányomnak
2013. nov. 6. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

3 gyerekem tanult meg járni ilyen cuccok nélkül.

Én biztosan más játékra költeném a pénzt.

2013. nov. 6. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Mászohengerünk nekünk is volt, 2 db, egyik sem érdekelte a gyereket, leginkább fél tőlük, vagy maximum dobálta.

Járássegítőnk nem volt, mert nagyon hamar felállt és járt, nem nagyon volt bútorok mellett kapaszkodva járós időszak. Ettől függetlenül szerintem egy járássegítő nem hülyeség. Főleg, ha van rajta jó sok játék. 2 éves most a fiam, még mindig imád mindent tologatni. Dobozt, széket, műanyag bevásárlókocsit, szerszámos kocsit, ismerős kislány babakocsiját. Szóval mi is ki tudtuk volna használni. Nem is feltétlenül azért, mert nem tanul meg nélküle járni a gyerek, egyszerűen élvezik a tologatást.

2013. nov. 6. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
A járássegítő a világ legértelmetlenebb dolga szerintem. A barátnőmnek volt mikor kicsi volt és még most 32 évesen is úgy érzi, mintha valami lenne körülötte és nem stabil a járása, még mindig félig előre dőlve megy..
2013. nov. 6. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Totál felesleges dolgok és még árthatnak is. Így is úgyis megtanul járni, ha eljön az ideje, kár(os) siettetni. 18 hónapos korukig el fognak indulni.
2013. nov. 6. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is haszontalan mind a ketto, en egyiket sem hasznaltam a babamnak,a kislanyom 10 honapos koratol maszott, 1 evesen lepegetett az agy mellett, barmi mellett, es most 14 honaposan indult el egyedul jarni, szoval van idejuk elindulni, nem kell siettetni.
2013. nov. 7. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!