Feltétlenül szükséges egy babának a járássegítő? Hamarabb megtanul tőle járni?
...nem botlik fel vele,pl a küszöbön?Milyen borítású talajon lehet használni?
...bocs a sok kérdésért,nemsokára 1 éves a kisfiam,ajándékötletként merült fel bennem,de ha azt mondjátok nem feltétlenül szükséges egy ilyen szerkezet,akkor inkább mást vennék neki...
Szerintem nem rossz dolog, de a kérdés kell-e tényleg.
Elsö lányomnak 10 hósan vettünk, és 11 hósan egyedül önállóan ment mindenfelé. 1 éves szülinapra kapott egy fa babakocsit azt tologatta onnatól.
Második lányom 9,5 hósan elkapta a nagylány babakocsiát és 2 hét múlva elkezdett 3-4 lépést tenni, most 10,5 hós és egyedül megy.
ha már 1 éves akkor ne járássegítöt vegyél neki, hanem babakocsit. Azok a könnyü kis babkocsik is jók, a kislányom azokat is szuperül tudja tolni. Ne idegesítsen, hogy kisfiú, ide midnen héten jön játszani 1-3 kisfiu, és még a 3 évesek is imádják tologatni.
Igazából mindegy mi, olyan játékot vegyél neki amit tolhat.
Ha a járás segítön támaszkodik akkor soha nem tanul meg járni. Nekem egyik lányom sem rátámaszkodott, hanem csak tolta maga elött. ìgy feldölni nem tudtak, max eldöltek.
Én nagyon meg voltam őrülve, hogy kell a gyereknek. Sokat kúszott, mászott, aztán egyik pillanatról a másikra felállt, és járt, kb 10 nap alatt. Szóval kimaradt. De biztosan élvezné a tologatást, még most is.
Bár ha jobb játékot keresel, én inkább vmi tanuló asztalra voksolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!