Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébitaxi, járássegítő vagy...

Bébitaxi, járássegítő vagy játszóasztal?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyük kislányunknak? Melyik hasznosabb? Melyiket szeretik legjobban a babák?
2013. máj. 15. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Más más mind. Szerintem a játszóasztal a legjobb, az kisebb helyet foglal és több dologra lehet használni. DE mi olyan járássegítőt vettünk, amin sok sok minden van és végül is ha nem tolja, játszóasztal szerepet is kitölti. :)

Szereti és tolja is, nyomkodja is elöl. :)

Érdemes nem sokat költeni rá, hátha nem jön be Neki. Mi is használtan vettük, 2500 ért. :D

A bébitaxiból olyat kell venni, amit kényelmesen tud hajtani és nem akad bele a lába a hátsó kerekekbe és nem túl alacsony az ülése, de azon is előny ha van nyomkodni való, legalábbis az én lányom ezekért van megőrülve. :D

2013. máj. 15. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Játszóasztal.
2013. máj. 15. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk van mind a három, de a játszóasztalt ( [link] szereti a legjobban. A bébitaxira eddig rá sem akart ülni, most kezd ráülni, de menni még akar vele, a járássegítőt soha nem használta, csak a gombokat nyomogatta rajta. Anyukám vette használtan neki, de teljesen jó állapotban. Kár lett volna megvenni boltban, mert nagyon drága. Egyébként amíg nem tud járni addig úgyis csak elesik a járássegítővel, mert nem tud olyan gyorsan menni, ahogyan az gurul. Amikor meg már tud járni, nincs rá szükség.
2013. máj. 15. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk mindegyik van, szerintem a játékasztal a legjobb.
2013. máj. 15. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Bébitaxiból a járássegítőset néztem neki (micimackós), járássegítőből viszont a komolyabb zenélőset, ami ugye játszóasztalként is funkcionál.

Szóval nagyon nehéz a döntés...

2013. máj. 15. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Asztal. A járássegítőt 1-2 hónapig használtuk.
2013. máj. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!