Járássegítő. Mikortól?
kaptunk ajándékba egy járássegítőt. nem komp hanem egy kis fűnyíró amit tologathat maga előtt a gyerek.
a lányunk 10 hós, már két hónapja felállt és kb azonnal elkezdett lépegetni a bútorokba kapaszkodva, gyorsan halad így, meg egyre gyakrabban próbál megállni kapaszkodás nélkül. a múltkor az anyósom kézen lépegettette, simán ment vele, de ezt mondjuk annyira nem szeretném, mert állítólag káros.
Mikortól adjam neki oda ezt a járássegítőt? 12 hó van rajta, de gondolom az arra a gyerekre vonatkozik aki kb 12 hósan kezd felállni meg bútorozni, de ennél meg már tart a lányom két hónapja.
Mennyire stabil?
Mert az én kislányomnak is van játék fűnyírója, de az nem járássegítő. Ha erősebben belekapaszkodik, felbillen.
A járássegítőnek 4 kereke van, amit tud tolni maga előtt.
Az én lányom utálta, mi kölcsön kaptunk egyet.
Inkább a bútorokba kapaszkodva lépegetett.
Első vagyok.
Még annyi, hogy a járássegítő súlypontja magasan van, ezért billen fel sokkal nehezebben.
Tuti járássegítő? Mert azokra általában nem 12 hó van írva!
Csak mert van játékfűnyíró is, ami nem járássegítő!
De ha az, akkor ad neki szerintem oda!
Mi is azért vettünk a fiamnak kb. 11 hónapos kora körül, mert állandóan a kezünkbe kapaszkodva akart menni, amit már nem bírt a derekunk!:)
erre babywalker van írva, szóval elvileg erre való.
Akkor szerintem hétvégén kicsomagoljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!