Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti a 6 hetes kontrollra...

Ti a 6 hetes kontrollra vittétek a babát is a nődokihoz? Akinek fogadott orvosa volt.

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igen, jött velem a párom is, és amíg be kellett mennem vizsgálatra, ő vigyázott a picire. ÉN SZTK-ba mentem a dokimhoz (aki fogadott orvos, csak a szülésért fizettem neki amúgy), és telón lebeszéltem az orvossal az időpontot, és hogy soron kívül hívjon be - senki nem akart meglincselni (pedig voltak ám a váróban!) azért kellett vinnem a babát, mert nálunk nem volt evésrendszer, és sose tudtam, mikor akar enni, meg hát kánikula volt, gyakran kéredzkedett cicire, ezért volt ez a megoldás. de pl. arra vigyáztunk, kis légtérbe ne legyen együtt mással a baba (pl. a liftet nem használtuk, főleg, mert egy pasi influenzás tünetekkel - ő mondta! - készült a liftbe szállni)
2013. nov. 5. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem vittem, a férjem vigyázott rá itthon.
2013. nov. 5. 12:44
 13/17 A kérdező kommentje:
volt aki ott adta oda neki a hálapénzt vagy ajándékot?
2013. nov. 5. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Vittem a kislányt magammal és a doki örült is, hogy láthatja, azt mondta, nagyon ritkán találkozik a világra segített babáival szülés után. :)

A hálapénzt egy üveg bor kíséretében ekkor adtam oda.

Ahogy régebben olvastam, nagyon sokan csinálják így, nyugodtan várhatsz addig szerintem ez bevett szokás. :)

2013. nov. 5. 21:56
 15/17 anonim ***** válasza:
A paraszolvenciát én is a 6 hetes kontrollon róttam le. A varratkiszedéskor szerettem volna (sokan ekkor adják oda), de azt más orvos végezte, mert szabadságon volt. A lányomat én sem vittem a vizsgálatra, addig a párom vigyázott rá...
2013. nov. 6. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Köszi hogy így lepontoztatok. Valaki elmagyarázhatná hogy miért nulla százalékos az én válaszom.
2013. nov. 6. 21:43
 17/17 petera6 ***** válasza:
Nekem ugyan nem volt fogadott az orvosom, de kb olyan volt :) Tegnap voltam, apukámmal mentem (neki nem kell szabit kivenni), és vittük a babát is. Megmutattuk gyorsan a doktornőnek, szerintem örült. Kérdezte, hogy képet nem hoztunk e..hát nem, de mondtam neki, hogy majd behozok, amikor legközelebb erre járunk (kell visszamennünk úgyis). Hálapénzt tegnap adtam oda neki, mert hálás voltam azért, ahogy velünk foglalkozott, és hogy nem maradt ott végül egyikünk sem a szülésnél.
2013. nov. 7. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!