Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nincs fogadott dokim,...

Ha nincs fogadott dokim, akkor kihez kell visszamennem a 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés

2012. márc. 24. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Én az elején sztk-s dokihoz jártam. 4,5 hetesen állapította meg a terhességet (épp rákszűrésen voltam, még nem tudtam hogy babás vagyok), aztán a 6 hét 3 naposan visszahívott. Ha téged nem hívott, akkor is elmehetsz sztk-s dokihoz, hogy megnézze van-e már a szívhang. S minden vizsgálat után kérdezz rá, mi a következő lépés (vizsgálat, időpont, beutalók stb.). Ha nem közlékenyek veled, akkor kérdezz!

Én ezt 9. hétig bírtam, aztán elmentem egy magándokihoz, aki szerencsére sokkal kedvesebb volt. Az itteni sztk-s doki nem nagyon volt hajlandó velem infókat megosztani, úgy kellett kihúzni belőle.

2012. márc. 24. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akihez körzetileg jártál a terhesség alatt.
2012. márc. 24. 13:18
 3/8 A kérdező kommentje:
A szülés utáni 6 hetes kontrollra gondoltam.
2012. márc. 24. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

Ja, ja bocsi, félreértettem a kérdést. :)

Barátnőm visszament a kórházba, ahol szült és az ügyeletes doki megvizsgálta. (Sima nőgyógyászati rendelésre ment amúgy.)

2012. márc. 24. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Én is ügyeletes orvosnál szültem, és hozzá mentem vissza. Ő mondta, hogy akkor 6 hét múlva menjek hozzá a kontrollra. Ha Neked nem szólt, szerintem bármelyik sztk-s orvoshoz mehetsz.
2012. márc. 24. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:
oké, köszike, akkor csak a sima ambulanciára kell majd visszamennem.
2012. márc. 24. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Én eredetileg ahhoz akartam visszamenni, aki az sztk-ban a terhesgondozásomat végezte, és véletlen folytán pont nála szültem. De mivel a dokik az sztk-ban összevissza rendelnek, nem tudtam hozzá menni, így egy másik doki rendelési idejében mentem. Nem volt semmi extra, amit kellett, ő is meg tudta nézni, nem volt jelentősége, hogy az lássa, akinél szültem.
2012. márc. 24. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Mindegy hogy kihez mész,sima nőgyógyászati szakrendelőbe vagy ambulanciára kell menni.
2012. márc. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!