Bele tennéd a babádat egy használt babakocsiba? Ha a huzatát nem lehet kimosni? Őszintén!
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 15:39
1/18 anonim válasza:
Minden babakocsit ki lehet mosni, még azt is, aminek nem lehet levenni a huzatát. Legfeljebb az egészet beteszed a kádba és ott súrolod át. Egyébként, beletenném, persze, ha olyan helyről van, amit ismerek...
2/18 anonim válasza:
Ha nem lenne más akkor igen.De akkor beletennék egy olyan plédet amit kimostam és arra fektetném a babát.
3/18 anonim válasza:
egyáltalán nem szívesen, de ha muszáj lenne...
Mondjuk attól, h nem levehető a huzat ki lehet úgy is sikálni vmennyire.
Meg raknék alá plédet.
4/18 anonim válasza:
Igen, sőt már tettem is bele. Persze olyan helyről volt a kocsi amit ismerek. Elmentünk sógórnőmékhez, és onnan el akartunk menni még valahova de gyalog. És akkor adta oda az ő babakocsijukat, mert akkor már nekik nem kellett. És nem kezdtem el ott kisuvickolni.
Amúgy tényleg minden kocsit ki lehet mosni.
5/18 anonim válasza:
át tudod mosni ugy is ha nem lehet a huzatát levenni,legfeljebb tovább tart a száradás.sokat lendítene a dolgon ha tudnám kitől kapom.de a tuti a kimosott pléd,amit igy is ugy is bele fogsz rakni.
6/18 anonim válasza:
Én amig elsö babàmat vàrtam,semmi de semmi hasznàlt holmit nem fogadtam el.Undorom volt tölük.Amit kaptam,az is a pincébe landolt.Gondoltam biztos belepisilt,belekakilt,bacilus satöbbi,satöbbi.Szoval mindent ujat vettem.Majd 6 honapos volt a lànyom,betértem egy bababörzére,unalombol.Volt két nagyon szép àllapotu plüss rugi,törmelék àron,mint ami a boltokban van.Megvettem.Kicsit még huztam a szàmat,hogy ugyan mit csinàltam,aztàn kimostam,jol öblitöztem,kivasaltam,és ràadtam.Azota huuu én minden honapba a baba börzéken vagyok,söt még jàtékokat is megveszek hasznàltan,kimosom,lemosom,fertötlenitem.Babakocsit ujat vettem,de ha tudom....Buggy most hasznnàlt.Az enyém is kakàl,pisil,hàny,koszol satböbbi.A dràga uj ruhàkat csak arra hasznàlni felesleges.Szoval utcàra veszek neki ujakat,de pizsama,jàtékok,buggy és sok egyéb hasznàlt.
7/18 anonim válasza:
1. vagyok. Én úgy is tettem a baba alá plédet, ha betettem a babakocsiba, eszembe se jutott, hogy ne rakjak alá valamit.
8/18 anonim válasza:
Vhogy biztos ki lehet mosni. Egyébként ha nagyon muszáj beletenném, de előtte egy plédet is raknék bele.
9/18 anonim válasza:
Persze, bele. Na, nem olyanba amit a kuka mellől szedtem össze de jó helyről természetesen.
10/18 anonim válasza:
ha módom van rá újat veszek, de szerintem semmi baj sincs a használt dolgokkal. mi is felnőttünk valahogy és nem csak vadiúj dolgaink voltak, ahogy anyu mesélte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!