43 évesen késő gyereket szülni?
Figyelt kérdés
Anyukám mindig is szeretett volna még egy gyereket,de ez elmaradt.Tegnap mondta,hogy szeretne egy babát,de ma azt,hogy már öreg, a szíve mélyén szeretne,de már nem lesz.#kisbaba #43 éves anya
2013. nov. 3. 09:15
11/12 anonim válasza:
nekem volt egy munkatársam akinek az anyukája pont ennyi idősen szült. nem bánta meg a döntését mert ő is nagyon szeretett volna még egy gyereket és a többi gyerekei ( akik már felnőttek voltak) támogatták és mindenben segítettek. Még emlékszem mikor meg lett a baba mert pont éjszakásak voltunk mikor hívták telefonon hogy meg a kishúga annyira boldog volt hogy örömében még sírt is pedig 25éves srác volt akkor. ennek már 11éve :) és az anyuka is csak úgy sugárzik a boldogságtól észre se lehet venni a kort rajta.
12/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki maga döntse el mikor szeretne szülni. Fizikailag valóban az a jobb, ha fiatalon vállalunk gyereket, de én sem bántam meg, hogy nem a 20-as éveimben szültem. A kislányomat 35 évesen vállaltam, mert korábban nem tudtam volna jó anyukája lenni. Sem a partnerkapcsolatom nem volt olyan, se pedig jómagam. Nem kizárt, hogy a következő majd 40 éves korom körül fog születni. A babavárás és a csecsemőkor annyira szép - hiába írják itt sokan, hogy örülnek, hogy a fiatal éveikben vállaltak gyereket, lehet hogy 25-40 évesen, mégis fognak rá újra vágyni! Hisz általánosságban egy nő/asszony a gyermekáldástól érzi igazán teljessé magát. Az egyik kolléganőm is 42 évesen szülte meg a kislányát, bár a második gyermek, de sokat küszködtek érte! És boldogok! És hogy ki meddig él, ezt ahogy már korábban is írták, nem lehet megjósolni. Szerintem ha van gyerekünk, van küldetésünk az életben, és az életben tarthat minket, a külső tényezők (sajnálatos halálos baleset) meg úgysem befolyásolhatók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!