Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szeretsz és mi az, amit...

Mit szeretsz és mi az, amit nem a sajét babakocsitokban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Szeretem, hogy esernyobe lehet hajtani es nem all kb 300 darabbol, amit folyton cserelgetni kell, mikozben a tobbi db tarolasat meg kell oldanom. Pici lakasba igy ez igen praktikus. Nagyon szeretem azt is, hogy hatalmas es eros kosartartoja van. Mar kismillio vasarladt vegigcsinaltam vele, rengeteg dolgot es nehezeket pakoltam bele, de meg mindig birja.

Amit italok benne, hogy ket karos, es igy egy kezzel kehetetlen navigalni. Vmint meg egy dolgot nem szeretek. A hozzaillo gyerekules nagyon nehez. :-/

Gondolkoztam mar, hogy lecserelem, a piacon levo kb osszes kocsit megneztem, de az elso ket pontomat egyik sem teljesitette es nalam ezek a legfontosabbak. Szoval marad ez. :)

2013. okt. 31. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:

2. .gyerekemet szolgálja ki. Imádom. Esernyőre csukható könnyű, még a 1.5 éves gyerekem is vígan aludt a sportrészében. Kis kerekei vannak, esővédő, labzsák, pelenkázótáska van hozzá . Soha nem fordult meg a fejemben, hogy másikat kellett volna venni.

Autósülés, mózeskosar is van hozzá, mindegyik a vázra pattintható.

2013. nov. 1. 06:57
 3/9 anonim ***** válasza:
könnyen kezelhető, terepen is szuperül használható, sportrész mindkét irányból rátehető, nagy bevásárlórésze van, strapabíró. Olyan nincs igazán, amit nem szeretnék
2013. nov. 1. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Könnyű , kényelmes, strapabíró.

Amit nem: a kerekei felfújhato viszont nem sima pumpa kell hozzá, igy elkell mmenjek a benzinkútig.nincs lábtarto része, igy a lába log ha lefektetem:/

2013. nov. 1. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindent imádok. Divatos, praktikus, könnyű, kényelmes. Kell ennél több?
2013. nov. 2. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Szeretem, hogy tágas, bőven van helye a babának, van külön textilmózese, így csak azt kell felcipelnem a másodikra. Szeretem, hogy könnyen irányítható, és remekül téliesíthető. Szeretem, hogy olcsó volt. Az egyetlen, amit nem szeretek benne, hogy mindenki lenéz, hogy gagyi babakocsit vettem, mert nem márkás.
2013. dec. 19. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Kinek mi a márkás, ne viccelj :)

Na meg vagy 10 "márkásat" néztem, ami szóba sem jöhet, az egyszerűek messze lepipálták.

2013. dec. 19. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Szeretem: -kicsi, fél kézzel könnyen irányítható, még 15 kilós gyerekkel is

- 1 helyben megfordul, mindenhol elférek vele

-jól téliesíthető, a kupola alacsonyra hajtható

-lapra, kicsire csukódik

-travel system rendszeres (sokat utazunk)

-az ülés mindkét irányban felhelyezhető

-stabil

Nem szeretem: -kicsi a bevásárlókosara

-nagy hóban nehéz tolni (viszont városban lakunk, jó utak vannak, tehát ez nem igazán probléma)

2013. dec. 19. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Elso babas anyukakent en nagyon melle nyultam sajnos :S

2 honapja hasznalom de kivagyok tole, most probalom ravenni a parom, hogy vegyunk egy masikat (nem igazan megy :S)

Amit szeretek benne: unisex/szepszinu, nagy kerekei vannak, es azt, hogy nem kell cserelgetni mozes/sportreszt mert 2 in 1.

Amit utalok benne: A felfujhato kerekeit, a kicsi tarolo kosarat de legfokeppen az, hogy nem eleg vastag a huzat rajta, en huzatosnak velem es ez egy teli babanal nagyon nagy baj :(

Szoritsatok, hogy sikeruljon rabeszelni a ferjem a masik kocsira!

2013. dec. 20. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!