Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, elvinnétek 6...

Mit tennétek, elvinnétek 6 hónapos babátokat budapestre nagy bevásárlásra szombaton? (H1N1 miatt kérdezem) Nem biztos hogy meg tudjuk oldani hogy valaki vigyázzon rá.

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 20:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem viszem. Mondjuk mi sem tudjuk megoldani a felügyeletét, ezért felváltva szoktunk menni vásárolni, hol a párom hol meg én. Én meg úgy hallottam hogy tüsszentés, köhögés 5 méter távolságig fertőz! Nem tudom mi az igazság. Utcán szoktunk sétálni, de nem engedem hogy szomszédok ismerősök puszilgassák, tapogssák.(nálunk az öreg nénikék szokták csókolgatni, mert mondván mennyire aranyos!) Ezt már nem engedem, de megsértődtek:(((
2009. nov. 20. 08:05
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Boccs "gyorsba"! Én sem 5 perc alatt vásároltam :) !Addig a kocsiban voltak majd kicsit sétálgattak! Menni fog!

De ha úgy érzed vidd be ,nem lebeszélni akarlak csak leírtam én hogy csináltam!

2009. nov. 20. 08:08
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem kell azzal törődni aki ilyenek megsértődik,én is rászólok akárkire.
2009. nov. 20. 08:09
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap kenguruban vittem a babámat, idáig beleültettem a bevásárlókocsiba, de folyton összenyalta, mostmár nem mertem beletenni. Igaz, hogy leszakadtak a vállaim, mire végeztünk, de így biztos nem kapott el semmit:)
2009. nov. 20. 09:10
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi is elvisszük a picit, mert nincs kire bízni. Apuci viszi őt kenguruban, én meg tolom a bevásárlókocsit :)
2009. nov. 20. 09:20
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,irhattok még!
2009. nov. 20. 09:24
 17/28 anonim ***** válasza:
60%

Mi is most beszéltük a férjemmel, hogy fel kellene menni Pestre bevásárolni, de mi nem merjük elvinni a gyereket.

Amúgy nekem itt van anyám meg anyósom a közelben, akik baromira nem akarják elvállalni a gyereket, még egy napra sem. Na mind1. Úgyhogy nemhogy Pestre még anyámékhoz meg anyósomékhoz sem fogom vinni a gyereket. Majd szépen lassan bekattanok itthon! Legszívesebben elmennék, de utána meg hetekig azon agyalnék még éjjel is hogy nem lesz e a gyereknek baja. Sajna ilyen hülye vagyok.

Nektek meg Jó utat! Irigykedem azokra akik nem ennyire parásak mint én!

2009. nov. 20. 09:47
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudjátok megoldani másképp, akkor vigyétek el. Gondoskodj törlőkendőkről, textilpelusról, stb, amik segíthetnek a védekezésben, és nem lesz gond. Ti gyakran mossatok kezet, és persze a Piciét is, már biztos szívesen rágcsálja 6 hónaposan :))))

A járvány állítólag csak rosszabb lesz, inkább most menjetek, mint pár hét múlva!

Szerintem menjetek és ne parázz :) Vigyázzatok magatokra!

2009. nov. 20. 10:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem kell túlreagálni, nem pestis vagy kolerajárvény van, hanem influenza, az meg minden évebn volt/van/lesz.
2009. nov. 20. 10:35
 20/28 A kérdező kommentje:
09:47 es,ezt akár én is irhattam volna,nagyon parás vagyok,anyós nincs,én anyum szerint meg a gyerek nem lenne el velük mert most nagyon anyás...de hát meg sem próbáltuk.Ha nem megyek,szép lasan hülyét kapok itthon,ezt várom már hetek óta.Ha megyek akkor utána minimum egy hétig lerágom a tiz körmöm nem lett e valami baja...Tudom hogy nem kolerajárványvány,azt is hogy tul van reagálva,csak ugy azért félek,mennyire lehetne veszélyes egy ilyen kicsire.Az biztos hogy a mosdókban sűrű vendég leszek ha megyünk.
2009. nov. 20. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!