Nuniösszenövési probléma? Akiknek volt ilyen gondjuk, hol voltak szétszedetni? Budapestre vonatkozó válaszok érdekelnek.
Figyelt kérdés
A Heim Pálban október 5-éig nincs rendelés, a Bajcsyban szintén szabin vannak, a Bethesdában voltunk már, de inkább máshova mennénk. Az én nőgyógyászom nem vállal ilyet.2011. júl. 4. 11:46
1/9 anonim válasza:
Nem tudom erre gondolsz e, de keresztlányomnak a 2 éves státuszán látták, h volt egy kis hártya a hüvelynyílásán ( ez a popsikrémtől előfordulhat), kapott rá krémet és megoldódott a probléma. nem kellett gyereknőgyógyászhoz vinni vagy ilyesmi.
2/9 anonim válasza:
Nekem nincs kislányom, de annyit tudok, hogy ha meggyógyul, akkor is mindennap ellenőrizni kell a punciját, hogy rendben van-e.
3/9 anonim válasza:
Mi a XVI. kerületi sztk rendelésen voltunk, egy idős doktornő volt ott, normális volt emberileg is és gyorsan szétszedte, persze sírt, de ez természetes. Utána megmutatta, hogyan tisztítsuk.
4/9 anonim válasza:
A mi gyerekorvosunk azt mondta, kamillás vattával minden tisztába tevéskor töröljem át, óvatosan mindig csak egy picit húzzam szét. Ha nem javul, akkor orvos. Nem tudom nektek mekkora a probléma, mármint milyen mértékű az összenövés, amíg nem jutsz orvoshoz, próbáld ki ezt a módszert. Jobbulást!
5/9 anonim válasza:
Off. Az én kislányomnak is van/volt ilyen problémája. Nem tudom nálatok milyen mértékű. Én NEOGRANORMON kenőccsel kenem neki a problémás helyen két-három este, majd a negyedik nap egy határozott mozdulattal széthúzom neki.
A nőgyógyászom, aki gyermek nőgyógyász is mutatta, mert sajna nálunk is előfordul.
Popsi krémet nagyon ritkán használunk, mert az hajlamosít az összenövésre, igyekszem folyamatosan figyelni neki, de így is összeszokott tapadni.
6/9 anonim válasza:
A neogranormon is hámosító, épp attól van az összenövés. Senkinek eszébe ne jusson semmilyen krémet belekenni a kislányok puncijába!!! Csakis kívülről szabad.
7/9 anonim válasza:
Próbáld megkeresni, hogy hol rendel az a doktornő aki a Heim Pálban szokott lenni. Biztos van magánrendelése is. Nagyon profi volt, és nagyon kedves. Én biztos, hogy csak hozzá vinném a kislányomat, ha még egyszer ilyen problémánk lenne.
8/9 anonim válasza:
Az én kislányomnak a háziorvos szétszedte, mire kettőt pislanthattam volna! Nem mondott semmit, nem kérdezett semmit, csak nekiesett. Soha nem felejtem el, alig 3 éves volt, és iszonyú traumaként élte meg, ma is emlegeti néha (12 éves már). Nem engedtem volna így,ha tudtam volna, mire készül, de csak megmutattuk, hogy piros, és "csíp a pisi"...Utána kamillás ülőfürdőzni kellett, és bepanthennel kenni. Hamar meggyógyult, hála Istennek.
9/9 anonim válasza:
A NEOGRANORMON-os vagyok, ha félreérthető lettem volna: a széthúzást megelőzően kenem 2-3 alkalommal, napi egyszer-este, nem belülről, hanem kívülről. A krémezés elősegíti a széthúzást. Ezt követően nem szoktam neki kenni még a fenekét sem, kivéve, ha kaka után nagyon piros, mert igen, ezek a popsi krémek hámosítanak és elősegítik az összenövést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!