Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, elvinnétek 6...

Mit tennétek, elvinnétek 6 hónapos babátokat budapestre nagy bevásárlásra szombaton? (H1N1 miatt kérdezem) Nem biztos hogy meg tudjuk oldani hogy valaki vigyázzon rá.

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 20:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

én biztos elvinném, de nem engedném idegeneknek fogdosni meg ilyenek.

mindentől nem tudod megvédeni, lehet hogy apa elkapja és azt viszi haza, szóval bármi lehet, sajnos.

Jó vásárlást, ha mentek!

2009. nov. 14. 20:29
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én kénytelen vagyok magammal vinni a picit, mert nincs ki vigyázzon rá. Nem engedem, hogy fölé hajoljanak, vagy hogy megfogják.
2009. nov. 14. 20:53
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a doki azt mondta, hogy ha kitör a járvány, akkor sehova nem vigyük a babát, csak az utcára sétálni, de emberek közé ne. Ugyanakkor asszem a TV-ben hallottam, hogy a vírus 1 méternél nagyobb távolságot nem bír ki, elpusztul. Szóval amíg nincs igazán járvány, addig szerintem viheted, esetleg annyit tegyél meg, hogy ne engedj nagyon közel hozzá senkit.
2009. nov. 14. 21:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is bármilyen virust elkaphatott volna,a h1n1 csak 1 asok közül.. Az meg szerintem teljesen evidens,hogy idegenek nem fogdossák a gyerekét az embernek.
2009. nov. 14. 23:02
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2009. nov. 15. 08:43
 6/28 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam,azt hiszem tulzasba vittem az aggódást...köszi!
2009. nov. 15. 09:01
 7/28 A kérdező kommentje:
Mégsem nyugodtam meg,nem tudom mit tegyek! :-(((((
2009. nov. 20. 07:30
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Vidd nyugodtan.

Ez a vítus nem új.Már régebben is látták kémcsövön feliratozva,csak akor nem fújták fel enyire.Ez akkora politika,na meg jó sok pénz.....

Az oltóanyagok sem ugyanazok.Országonként változik az addagja,fajtája.Van ahol pl.2x re adják be az oltást...

Ez szinte ugyan az mint az a´tlag influenza....az ellenb sem lehet mit tenni.

Ne aggódj,mert annál rosszabb.Vidd magaddal nyugodtan és érezzétek jól magatokat.

Mossatok majd alaposan kezet,stb....

Jó bevása´rlást....

22 hónapos,és 24 hetes....

2009. nov. 20. 07:38
 9/28 anonim ***** válasza:
61%
Én nem viszem.Kitört a járvány úgy hogy nélküle oldjuk meg a bevásárlást,zokat is megértem akik nem tudják rábízni másra a babát.Ha van rá mód akkor oldjátok meg a gyerek nélkül.Mi tegnap úgy voltunk ,hogy apa kit volt a gyerekkel én meg bementem és gyorsba bevásároltam!
2009. nov. 20. 07:52
 10/28 A kérdező kommentje:
Hát ez az.Be vagyok tojva...gyorsan nehéz lesz bevásárolni,mert kell babakocsi,utazóágy anyámkinja,100féle dolog,száz helyről :-(
2009. nov. 20. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!