Szoktatok zenét hallgatni?
rapp, hip-hop
suliban, buszon, otthon
otthonon kívül fülhallgatóvcal ;)
szoktunk, sőőőt követeli magának
TV-ben, számítógépen, kocsiban, vagy csak úgy
Általában vegyesen pop zenét hallgatunk
Kedvencei: BEP, Pussycat Dolls, Lady Gaga meg ilyenek, na ezekre úgy rázza a popsiját
Aztán van amire aludni szeret, ez a David Guetta-tól a sexy bitch (kicsit durva de tényleg imádja, apa szokta hallgatni és hát imádja)
Aztán van annak a Pitbullnak vagy kinek valami számí amiben nők vannak, na azt meg úgy nézi hogy le sem lehet vakarni a képről, olyan édi.
Persze nekivaló zenéket is szoktunk hallgatni de azokat nem szereti annyira, de azért próbálkozom.
JA és nem hallgatjuk halkan a zenét, hanem normál hangerőn. hát ennyi remélem segítettem
Én még terhesen teljes hangerővel D'Agostinot hallgattam.
Azóta ha olyan kedvünk van,akkor vivaTV;kocsiban mindegy csak zene legyen.de az 1éves fiam mostanában rákapott a MESEOVI-ra,amint meghallja a bizonyos dallamokat,rögtön mosolyog,sőt be is kapcsolja magának a hifit.
és azt is megfigyeltem,hogy ha gyerekdal,akkor abban gyerekeknek is kell énekelniük/beszélniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!